• PRVI STANARI SE VEĆ USELILI U NOVU ZGRADU

    ZRENJANIN – Stambena zgrada u ulici Toše Jovanovića 28, investitora firme „Bio-elektrik“, koja je u vlasništvu Dragana Božjaka, u septembru je dobila upotrebnu dozvolu i prvi stanari su se već uselili.     Ono što je i stanare, ali i investitora dodatno obradovalo, jeste to što je stambeni objekat zaslužio sertifikat visoko energetski efikasne zgrade […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRVI STANARI SE VEĆ USELILI U NOVU ZGRADU

    ZRENJANIN – Stambena zgrada u ulici Toše Jovanovića 28, investitora firme „Bio-elektrik“, koja je u vlasništvu Dragana Božjaka, u septembru je dobila upotrebnu dozvolu i prvi stanari su se već uselili.

     

     

    Ono što je i stanare, ali i investitora dodatno obradovalo, jeste to što je stambeni objekat zaslužio sertifikat visoko energetski efikasne zgrade –klasa A.

     

    – To praktično znači da je zgrada odlično izolovana, da je u najvišoj klasi što se tiče energetske efikasnosti. Ceni se fasada, stolarija, podovi, plafoni i tavan – kaže za portal zrenjaninski.com Dragan Božjak. – Stanarima će to smanjiti račune za grejanje i dati dodatni kvalitet života.

     

    „Bio-elektrik“ je investitor poznat po gradnji stambenih zgrada u visokoj energetski efikasnoj klasi. To mu je zaštitni znak.

     

    Trenutno „Bio-elektrik“ gradi stambenu zgradu na lokaciji u ulici Koče Kolarova. Do kraja građevinske sezone objekat će biti pokriven, preko zime će se raditi unutrašnji radovi, a na proleće se nastavlja gradnja. Stanovi u ovoj zgradi su već prodati, a stanari se nadaju useljenju do kraja 2018. godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija