Ekonomija YSLAJDER

PRVI STANARI SE VEĆ USELILI U NOVU ZGRADU

ZRENJANIN – Stambena zgrada u ulici Toše Jovanovića 28, investitora firme “Bio-elektrik”, koja je u vlasništvu Dragana Božjaka, u septembru je dobila upotrebnu dozvolu i prvi stanari su se već uselili.

 

 

Ono što je i stanare, ali i investitora dodatno obradovalo, jeste to što je stambeni objekat zaslužio sertifikat visoko energetski efikasne zgrade –klasa A.

 

– To praktično znači da je zgrada odlično izolovana, da je u najvišoj klasi što se tiče energetske efikasnosti. Ceni se fasada, stolarija, podovi, plafoni i tavan – kaže za portal zrenjaninski.com Dragan Božjak. – Stanarima će to smanjiti račune za grejanje i dati dodatni kvalitet života.

 

“Bio-elektrik” je investitor poznat po gradnji stambenih zgrada u visokoj energetski efikasnoj klasi. To mu je zaštitni znak.

 

Trenutno “Bio-elektrik” gradi stambenu zgradu na lokaciji u ulici Koče Kolarova. Do kraja građevinske sezone objekat će biti pokriven, preko zime će se raditi unutrašnji radovi, a na proleće se nastavlja gradnja. Stanovi u ovoj zgradi su već prodati, a stanari se nadaju useljenju do kraja 2018. godine.

Podeli članak
sinovoz
FAM