• Prvi dan ZrBizNeta – radionice, predavanja, prezentacije

    Ženskom preduzetništvu na ovogodišnjem ZrBizNetu posvećena je posebna pažnja.   Prvog dana manifestacije članice sekcije žena preduzetnica Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina imale su priliku da slušaju predavanje Vesne Uzelac. Korisni saveti uvek su dobrodošli, i uvek je korisno saslušati nekog ko može da pomogne, saglasne su žene preudzetnice.   Danas (petak) na štandu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prvi dan ZrBizNeta – radionice, predavanja, prezentacije

    Ženskom preduzetništvu na ovogodišnjem ZrBizNetu posvećena je posebna pažnja.

     

    Prvog dana manifestacije članice sekcije žena preduzetnica Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina imale su priliku da slušaju predavanje Vesne Uzelac. Korisni saveti uvek su dobrodošli, i uvek je korisno saslušati nekog ko može da pomogne, saglasne su žene preudzetnice.

     

    zrbiznet

    Danas (petak) na štandu za žensko preduzetništvo biće održane psihološke radionice „Efektivna komunikacija“ i „Kako uspostaviti ravnotežu između poslovnih i privatnih obaveza“, što je jedan od većih problema svake preduzetnice.

     

    Prvog dana održana je i prezentacija IT rešenja u privredi. O tome su govorili Dragan Vidaković iz Impela, Dragan Ranisavljević iz Gomex-a i Sanja i Maja Purkov iz radionice za izradu kolača „Rafaelo“.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija