• Prva rata naknade za odvodnjavanje za fizička lica dospeva 15. februara

    Prva rata, odnosno akontacija naknade za odvodnjavanje za fizička lica dospeva 15. februara, saopštilo je danas JVP „Vode Vojvodine“.   PROČITAJTE JOŠ: Postavljen prvi javni vodomat u gradu, litar vode košta pet dinara   Obveznici su u rešenjima za 2021. obavešteni da su do dobijanja rešenja za ovu godinu obavezni da plaćaju akontacije u visini […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prva rata naknade za odvodnjavanje za fizička lica dospeva 15. februara

    Prva rata, odnosno akontacija naknade za odvodnjavanje za fizička lica dospeva 15. februara, saopštilo je danas JVP „Vode Vojvodine“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Postavljen prvi javni vodomat u gradu, litar vode košta pet dinara

     

    Obveznici su u rešenjima za 2021. obavešteni da su do dobijanja rešenja za ovu godinu obavezni da plaćaju akontacije u visini kvartalne obaveze, to jest četvrtinu prošlogodišnjeg rešenja.

     

    Obveznici koji su ostavili svoje podatke dobili su i SMS poruku kao podsetnik da prva rata (akontacija) dospeva 15. februara.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Osnovne informacije o plaćanju naknade za odvodnjavanje za fizička lica obveznici mogu dobiti pozivanjem broja 0800 21 21 21, u vremenu od 9 do 14 časova. Pozivi su besplatni i vremenski ograničeni.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]