• PROSEČNE PENZIJE U NAŠEM GRADU SU OVOLIKE

    BEOGRAD, ZRENJANIN – Prema poslednjim statističkim podacima, koje je objavio Fond za penzijsko osiguranje, na teritoriji koju pokriva filijala Zrenjanin ima ukupno 40.894 penzionera.     Ovaj broj čini 9,7 odsto penzionera na teritoriji Vojvodine.   Prosečna penzija na teritoriji filijale Zrenjanin, prema tim podacima, iznosila je 24.679 dinara, a veću prosečnu penziju imali su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PROSEČNE PENZIJE U NAŠEM GRADU SU OVOLIKE

    BEOGRAD, ZRENJANIN – Prema poslednjim statističkim podacima, koje je objavio Fond za penzijsko osiguranje, na teritoriji koju pokriva filijala Zrenjanin ima ukupno 40.894 penzionera.

     

    penzija

     

    Ovaj broj čini 9,7 odsto penzionera na teritoriji Vojvodine.

     

    Prosečna penzija na teritoriji filijale Zrenjanin, prema tim podacima, iznosila je 24.679 dinara, a veću prosečnu penziju imali su samo novosadski i vrbaski penzioneri.

     

    Od ukupno 40.894 penizonera, najveći broj – 36.208 je u kategoriji bivših zaposlenih, a prosečna penzija ove kategorije iznosila je 25.741 dinar.

     

    Najmanju prosečnu penziju – 11.856 dinara, ima kategroija poljoprivrednika kojih je 2.903.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija