Ekonomija Vesti Zrenjanin

Promocija Digitalk konferencije u Startit centru u Zrenjaninu!

digitalk promocija

Ostalo je manje od mesec dana do prve Digitalk konferencije u Zrenjaninu, a samim tim i do nastavka tradicije velikih IT konferencija u našem gradu. S tim u vezi, u četvrtak, 24. marta, održaće se promocija Digitalk konferencije za sve one koji žele više informacija o ovom događaju.

 

Promocija će se održati u Startit centru, u zgradi Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“, s početkom u 18 časova.

 

Na početku promocije biće organizovana panel diskusija koju će voditi organizator konferencije Vlada Kovač. Sagovornici na panelu biće Milan Milićev, jedan od najpoznatijih predstavnika zrenjaninske IT zajednice, Jovan Tatalović, delivery menadžer u kompaniji Levi9 i višegodišnji volonter konferencija u Zrenjaninu, kao i Bogdan Ćirić, product menadžer u kompaniji HelloWorld, koji je takođe naš Zrenjaninac.

 

Učesnici panel diskusije će u razgovoru sa Vladom predstaviti sve benefite jednog ovakvog događaja za naš grad. Fokus će biti na prednostima koje on ima za mlade ljude u Zrenjaninu, sa akcentom na studente Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ i Visoke tehničke škole strukovnih studija.

 

Nakon diskusije, Vlada Kovač će detaljnije predstaviti agendu celog događaja, kako E-Commerce Days, dela događaja namenjenog poslovnim ljudima iz sveta elektronske trgovine, tako i same konferencije koja u fokusu ima IT i kreativnu industriju.

 

digitalk promocija

 

Promocija će se završiti networkingom

 

Kao i svaki Digitalk događaj, i ova promocija će se završiti networkingom koji svi toliko željno priželjkuju nakon tri godine pauze. Predviđeno je da promocija traje do 20 časova.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Pre same promocije, od 17 do 18 časova, u Startit centru će se održati i intervjui sa svim zainteresovanim studentima koji žele da budu deo organizacionog tima kao volonteri. Volontiranje na konferenciji je jedan od najpopularnijih načina da budete deo jednog velikog događaja, a da pritom steknete jedno veoma zanimljivo iskustvo i upoznate veliki broj novih ljudi.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.