• Prodaju se rashodovana železnička vozila u Zrenjaninu i Tomaševcu (Foto)

    „Infrastruktura železnice Srbije“ objavila je javni poziv za prodaju rashodovanih železničkih vozila putem prikupljanja zatvorenih ponuda.   Oglas za prodaju teretnih kola i kola za posebne železničke namene objavljen je danas.   PROČITAJTE JOŠ: Sve što vam je potrebno za uređenje doma možete pronaći u “Ogrevu”   Oglašena je prodaja ukupno 71 rashodovanog železničkog vozila, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prodaju se rashodovana železnička vozila u Zrenjaninu i Tomaševcu (Foto)

    „Infrastruktura železnice Srbije“ objavila je javni poziv za prodaju rashodovanih železničkih vozila putem prikupljanja zatvorenih ponuda.

     

    Oglas za prodaju teretnih kola i kola za posebne železničke namene objavljen je danas.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sve što vam je potrebno za uređenje doma možete pronaći u “Ogrevu”

     

    Oglašena je prodaja ukupno 71 rashodovanog železničkog vozila, koji su locirani u velikom broju mesta širom Srbije. Između ostalog, specijalna teretna kola se nalaze i u Zrenjaninu i Tomaševcu.

     

    Dva vozila koja se nalaze u Zrenjaninu i jedno u Tomaševcu teška su po 24 tone, dok četvrto, takođe u Tomaševcu, teži 40 tona.

     

    Procenjena ukupna težina svih rashodovanih železničkih vozila koja su ponuđena na prodaju iznosi 1.800 tona što, po procenjenih 19,5 dinara po kilogramu, čini ukupnu početnu cenu od 35,1 milion dinara.

     

    Rok za dostavljanje zatvorenih ponuda je 3. jun, do 11 časova, a javno otvaranje ponuda je pola sata kasnije.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje fotografije starih železničkih vozila u Zrenjaninu i Tomaševcu koja su ponuđena na prodaju.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]