Ekonomija YSLAJDER

PRIZEMNA KUĆA NA BAGLJAŠU PO POVOLJNOJ CENI (FOTO)

U redovnoj rubrici “Tržište nekretnina”, koju zajednički realizuju agencija “Gsigma” i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo prizemnu kuću na Bagljašu.

 

 

Kuća se nalazi na placu veličine 4,5 ara, a objekat je uknjižen na površini od 82 kvadrata. Započet je proces legalizacije.

 

 

U pitanju je prizemnica koja, bez obzira na kvadraturu, zahvaljujući projektu, izgleda mnogo veće i prostranije. U dvorištu se nalazi garaža.

 

 

Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizni centralnog dela Bagljaša. Tako su blizu zelena pijaca, pošta, banka, škola, vrtići, ali i razne vrste zanatskih i uslužnih radnji.

 

 

Važno je istaći da je kuća odmah useljiva. Stolarija je na kući drvena, a podovi su kombinovani, parket i laminat. Ova prizemna kuća na Bagljašu ima dva kupatila.

 

prizemna kuća

 

Cena prizemne kuće na Baljašu je 26.000 evra, što je više nego povoljno, uzimajući u obzir lokaciju, kvaltitet i veličinu objekta.

 

Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji “Gsigma”, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

 

Posetite sajt gsigma.rs

Podeli članak
sinovoz
FAM