• Privredna manifestacija ZRBIZNET biće održana i ove godine

    Od 20. do 22. septembra u hali „Medison“ održaće se druga po redu privredna manifestacija ZRBIZNET.   ZRBIZNET organizuju Grad Zrenjanin, Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Privredna komora Srbije i Opšte udruženje preduzetnika.   Danas su ovogodišnju manifestaciju najavili njeni organizatori.   – Iako smo prošle godine startovali malo stidljivo, organizacija ZRBIZNET- a pokazala […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Privredna manifestacija ZRBIZNET biće održana i ove godine

    Od 20. do 22. septembra u hali „Medison“ održaće se druga po redu privredna manifestacija ZRBIZNET.

     

    ZRBIZNET organizuju Grad Zrenjanin, Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Privredna komora Srbije i Opšte udruženje preduzetnika.

     

    Danas su ovogodišnju manifestaciju najavili njeni organizatori.

     

    – Iako smo prošle godine startovali malo stidljivo, organizacija ZRBIZNET- a pokazala se kao pravi potez. Organizovana malo drugačije i izmeštena iz „Dana piva“, pokazala je da imamo šta da predstavimo, da nam je privreda u usponu. Verujem da će ove godine biti još bolje i da ćemo definitivno dokazati da smo, između ostalog, i sajamski grad – istakao je Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina.

     

    ZRBIZNET će ove godine imati i međunarodni karakter, jer ima dosta izlagača iz okolnih zemalja koji žele da učestvuju na ovoj manifestaciji.

     

    – Regionalni sajmovi su jedinstvena prilika da se ljudi upoznaju, razmene iskustva, dođu do novih ideja, sklope nove poslove – rekao je Miroslav Đurić, predsednik Opšteg udruženja preduzetnika. – Zahvaljujući velikom razumevanju lokalne samouprave mi smo uspeli da organizujemo ZRBIZNET i to se pokazalo kao odličan potez. Ne treba zaboraviti da Zrenjanin ima dugu tradiciju sajamskih manifestacija, a pravi primer za to je bio Ino-coop, sajam inovacija, preduzetništva i kooperacija, naglasio je Đurić.

     

    Na kreiranju programa ZRBIZNET-a već se radi.

     

    – Tema ove godine nam je „Pokreni se“. To nije slučajno. Pratili smo tendencije podsticanja razvoja preduzetništva. Svesni smo da je pred nama zadatak da obezbedimo kompetentne sagovornike, prezentacije iz raznih oblasti, da obezbedimo promociju novih tržišta, novih tehnologija, novih IT rešenja. Svesni smo, da bez obzira na razvoj tehnologije, kontakt licem u lice, i dalje je najvažniji. Zato nam u naredna dva meseca ostaje da privučemo izlagače iz Srbije i inostranstva i da obezbedimo da svi učesnici i posetioci u svojoj oblasti interesovanja pronađu mogućnost za uspešnije i kvalitetnije funkcionisanje – izjavila je Izabela Kiš, direktorka Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija