• Privatna firma zapošljava radnike u proizvodnji, posao nudi i Dom zdravlja

    Informativni portal zrenjaninski.com vam i ovog vikenda u redovnoj ekonomskoj rubrici predstavlja nove oglase za posao.   DOO „Kolpa“ iz Zrenjanina, preduzeće za proizvodnju i preradu drveta i plastičnih masa, zapošljava tri radnika u proizvodnji na CNC mašini za obradu drveta. Posao je na određeno vreme, a rad je u smenama. Od kandidata se traži […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Privatna firma zapošljava radnike u proizvodnji, posao nudi i Dom zdravlja

    Informativni portal zrenjaninski.com vam i ovog vikenda u redovnoj ekonomskoj rubrici predstavlja nove oglase za posao.

     

    DOO „Kolpa“ iz Zrenjanina, preduzeće za proizvodnju i preradu drveta i plastičnih masa, zapošljava tri radnika u proizvodnji na CNC mašini za obradu drveta. Posao je na određeno vreme, a rad je u smenama. Od kandidata se traži radno iskustvo u zanimanju duže od šest meseci. Konkurs je otvoren do 17. jula. Kontakt telefon je 065/564 69 73. E-mail je jovo.milutin@kolpa.rs

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dva nova oglasa za posao: Potrebni radnici za rad u Zrenjaninu

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iz Zrenjanina raspisao je oglas za prijem u radni odnos medicinske sestre/tehničara. Radni odnos se zasniva na određeno vreme, do povratka na rad odsutnog zaposlenog. Radno iskustvo nije bitno. Konkurs traje do 17. jula, a više informacija zainteresovani kandidati mogu da dobiju u Domu zdravlja Zrenjanin.

     

    Novi oglasi za poslove u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com ili pozivom na broj 063 234 060.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija