• Preduzetnica Angela Gavrilović dobitnica priznanja „Žena za žene“

    Povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta, Sekcija za žensko preduzetništvo pri Uniji poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina uručila je priznanje „Žena za žene“, koje se dodeljuje istaknutim ženama u lokalnoj zajednici. Ove godine priznanje je dobila Angela Gavrilović, vlasnica frizerskog salona „Norma“.   „Zahvaljujući višedecenijskom preduzetničkom iskustvu, Angela Gavrilović doprinosi razvoju preduzetničkog duha kod mladih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Preduzetnica Angela Gavrilović dobitnica priznanja „Žena za žene“

    Povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta, Sekcija za žensko preduzetništvo pri Uniji poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina uručila je priznanje „Žena za žene“, koje se dodeljuje istaknutim ženama u lokalnoj zajednici. Ove godine priznanje je dobila Angela Gavrilović, vlasnica frizerskog salona „Norma“.

     

    „Zahvaljujući višedecenijskom preduzetničkom iskustvu, Angela Gavrilović doprinosi razvoju preduzetničkog duha kod mladih i žena, učestvovanjem u različitim aktivnostima Unije poslodavaca Zrenjanina i sekcije koja je prepoznala njen angažman. Svoje preduzetničko iskustvo nesebično deli, kako sa drugim preduzetnicama iz sekcije, tako i sa lokalnom zajednicom u celosti“, obrazložila je svoju odluku Sekcija za žensko preduzetništvo.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Koliko Zrenjaninci, Beograđani i Novosađani plaćaju povrće, voće i meso

     

    Kako su gotovo sva zanatska zanimanja u Srbiji deficitarna, Angela Gavrilović je učestvovala i u kampanji promovisanja zanatskih delatnosti kod mladih.

     

    – Priznanje „Žena za žene“ mi izuzetno znači. Najviše zbog toga što dolazi od žena sa kojima sarađujem, koje uvažavam i poštujem zbog njihovih ličnih i profesionalnih kvaliteta – izjavila je ovim prilikom dobitnica priznanja.

     

    angela gavrilović dobitnica priznanja žena za žene

     

    Priznanje „Žena za žene“ do sada je dodeljeno osnivačici cvećare „Daruši“ Etel Daruši, zatim koordinatorki „Zrenjaninskog edukativnog centra“ Radoslavi Aralici, doktorki Ljiljani Bursić i vlasnici salona venčanica „Tina“ Idi Vencel.

     

    Sekcija za žensko preduzetništvo pri Uniji poslodavaca postoji od 2017. godine. Osim po ovom priznanju i po istoimenoj kampanji, poznata je i po organizaciji Dečije pijace u Zrenjaninu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Posle pauze koju je uzrokovala pandemija, sekcija najavljuje ponovno organizovanje ove manifestacije koja ima za cilj da podstiče preduzetništvo kod dece od najranijih dana.

     

    angela gavrilović dobitnica priznanja žena za žene

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija