• PREDUZEĆE „PRVA KLASA“ OSTAJE BEZ NEKRETNINA

    LUKIĆEVO, MELENCI – Sudija Privrednog suda u Zrenjaninu Jelica Baković oglasila je prodaju 25 različitih nekretnina u vlasništvu „Prve klase“ iz Lukićeva. Reč je o parcelama građevinskog zemljišta na kojima postoje izgrađeni objekti, ili su postojali, pa su u međuvremenu srušeni. Na prodaju su tako ponuđeni i silos, radionica, prodavnica, pekara, kanal za popravku vozila […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREDUZEĆE „PRVA KLASA“ OSTAJE BEZ NEKRETNINA

    LUKIĆEVO, MELENCI – Sudija Privrednog suda u Zrenjaninu Jelica Baković oglasila je prodaju 25 različitih nekretnina u vlasništvu „Prve klase“ iz Lukićeva.

    Reč je o parcelama građevinskog zemljišta na kojima postoje izgrađeni objekti, ili su postojali, pa su u međuvremenu srušeni.

    Na prodaju su tako ponuđeni i silos, radionica, prodavnica, pekara, kanal za popravku vozila sa pripadajućim zemljištem. Sve nekretnine nalaze se u Melencima i prodavaće se kao celina. Procenjena vrednost je 43,5 miliona dinara, a kako je u pitanju prva javna prodaja, početna cena ne može biti niža od 60 odsto procenjene vrednosti.

    Prodaja do koje dolazi po tužbi AIK banke, zakazana je za 5. april u zrenjaninskom Privrednom sudu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija