• Predavanje Lazara Džamića: Još nekoliko dana do isteka roka za prijave

    Predavanje Lazara Džamića, pod nazivom „Marketing u digitalno doba“, biće održano u četvrtak, 16. septembra, s početkom u 9 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina. Predavanje organizuje Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, zajedno sa Zrenjaninskim poslovnim krugom (ZREPOK).   „Živimo u vremenu u kojem tradicionalni kanali komunikacije i modeli marketinga ne daju previše rezultata. Sve […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predavanje Lazara Džamića: Još nekoliko dana do isteka roka za prijave

    Predavanje Lazara Džamića, pod nazivom „Marketing u digitalno doba“, biće održano u četvrtak, 16. septembra, s početkom u 9 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina. Predavanje organizuje Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, zajedno sa Zrenjaninskim poslovnim krugom (ZREPOK).

     

    „Živimo u vremenu u kojem tradicionalni kanali komunikacije i modeli marketinga ne daju previše rezultata. Sve je teže uhvatiti korak sa trendovima u oglašavanju, kreirati originalne sadržaje, plasirati proizvode i usluge krajnjem korisniku, istaći se na tržištu. Baš iz tog razloga organizujemo ovo predavanje”, navode u Uniji poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina.

     

    Lazar Džamić je jedan od najpoznatijih brend i marketing edukatora u regionu, sa više od 20 godina strateškog marketinškog iskustva na jednom od najkonkurentijih tržišta na svetu. Bivši je “head of brand planning” u Guglovom kreativnom “think tanku” ZOO u Londonu. Tamo je osnovao tim za brend strategiju i uveo u industriju, po prvi put u svetu, novu funkciju creative data scientist.

     

    Jedan je od najtraženijih domaćih trenera za digitalnu marketing transformaciju. Sarađuje sa nekim od najvećih domaćih i regionalnih klijenata, kao što su Telenor, Mercator, Adidas, Erste Banka i drugi.

     

    „Nismo kompetentni da ocenjujemo da li je Lazar Džamić najpoznatije ime domaće marketinške scene. Ono što sigurno znamo, jeste da mu je biografija impresivna“, navode organizatori predavanja.

     

    Za članove Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina i Zrenjaninskog poslovnog kruga i njihove zaposlene predavanje je besplatno.

     

    Kotizacija za druge zainteresovane firme ili pojedince iznosi 3.500 dinara po osobi.

     

    Zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne. Rok za prijave je do petka, 10. septembra.

     

    Prijavljivanje je omogućeno putem sledećih formi:

     

    PRIJAVA ZA KOMPANIJE

     

    PRIJAVA ZA FIZIČKA LICA

     

    U nastavku možete da pogledate agendu predavanja.

     

    lazar džamić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]