• Praznici su za nama, evo ponude poslova na berzi rada

    Portal zrenjaninski.com vam predstavlja poslodavce koji nude posao i radna mesta koja su trenutno u ponudi.   „Termika“ Zrenjanin traži laboranta sa srednjom stručnom spremom, kao i administratora sa diplomom gimnazije ili srednje ekonomske škole i sa vozačkom dozvolom „B“ kategorije. Isrtom poslodavcu potrebni u i pomoćnni menadžer prodaje, sa završenom gimnazijom ili srednjom ekonomskom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Praznici su za nama, evo ponude poslova na berzi rada

    Portal zrenjaninski.com vam predstavlja poslodavce koji nude posao i radna mesta koja su trenutno u ponudi.

     

    „Termika“ Zrenjanin traži laboranta sa srednjom stručnom spremom, kao i administratora sa diplomom gimnazije ili srednje ekonomske škole i sa vozačkom dozvolom „B“ kategorije. Isrtom poslodavcu potrebni u i pomoćnni menadžer prodaje, sa završenom gimnazijom ili srednjom ekonomskom školom i jedan radnik u proizvodnji. Poslovi su na određeno vreme. Kontakt je na mejl milanb@termika.rs

     

    Dom zdravlja Srpska Crnja zapošljava doktora medicine opšte prakse. Posao je na određeno vreme a kontakt telefon je 811 022.

     

    DOO „Integritas JMJ“ Zrenjanin zapošljava elektroservisera, terenskog komercijalistu, prodavca i poslovnog sekretara. Svi poslovi su na određeno vreme.
    Kontakt telefon je 064 866 99 10.

     

    MD “Vetmedicina” DOO Sečanj oglasila je potrebu za zapošljavanjem diplomiranog veterinara. Mesto rada je Sečanj a radni odnos je na određeno vreme, Kontakt trelefon je 065 841 70 70.

     

    PD „Univer Savić“ DOO Požarevac traži četiri prodavca u prodavnici nameštaja, kao i dva stolara-montera. Rad je u salonu nameštaja u Zrenjaninu, Žitni trg 8. Poslovi su na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 44 55 207.

     

    SR „Limdex“ Zrenjanin zapošljava limara, za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 213 67 75.

     

    „Logic“ DOO Zrenjanin zapošljava instalatera centralnog grejanja. Mesto rada je Zrenjanin a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 567 820.

     

    Potreban prodavac za rad u trafici „Garfild“ u Zrenjaninu a posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 060 555 21 86.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija