• Potrebno oko 400 radnika različitih profila, od prvog do sedmog stepena stručne spreme

    Prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja u Zrenjaninu biće održan u sredu, 17. maja, u Hali sportova „Zvonimir Zvonko Vujin“. Sajam, u organizaciji Filijale za zapošljavanje Zrenjanin, trajaće u terminu od 11 do 14 časova.   Do sada je 20 poslodavaca prijavilo učešće na sajmu, a iskazane su potrebe za oko 400 radnika različitih profila, od prvog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Potrebno oko 400 radnika različitih profila, od prvog do sedmog stepena stručne spreme

    Prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja u Zrenjaninu biće održan u sredu, 17. maja, u Hali sportova „Zvonimir Zvonko Vujin“. Sajam, u organizaciji Filijale za zapošljavanje Zrenjanin, trajaće u terminu od 11 do 14 časova.

     

    Do sada je 20 poslodavaca prijavilo učešće na sajmu, a iskazane su potrebe za oko 400 radnika različitih profila, od prvog do sedmog stepena stručne spreme.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Raspisan konkurs: Preduzeću GLM-RS iz Zrenjanina potreban računovođa

     

    Traženi su prodavci, magacioneri, viljuškaristi, krojači, radnici obezbeđenja, operateri u proizvodnji, ekonomisti, mašinski inženjeri, defektolozi i drugi.

     

    „Pozivamo nezaposlene da se jave u Filijalu za zapošljavanje u Zrenjaninu ili u ispostavama, kako bi preuzeli uput za učešće na sajmu. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti našoj filijali“, kažu u Nacionalnoj službi za zapošljavanje u Zrenjaninu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Poslovi u Zrenjaninu i okolini: Pogledajte šta je trenutno u ponudi

     

    Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Sajmovi ovakvog tipa vise sluze za samopromocije raznih firmi nego za zaposljavanje radnika.Sto se lepo ne postave oglasi pa ko se javi, mozda i bude primljen.A uglavnom su slabo placeni poslovi, ili nesto sa surnaestim stepenom, a to malo ko ima, ili vec negde radi.

    2. Prosto rešenje, obiđite centre za socijalni rad, pregledajte spiskove i osobe starosti od 18 do 60 godina koje primaju socijalnu pomoć a sposobni su za rad pošaljite da rade ako odbiju ukinite im socijalnu pomoć.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija