• Potrebni vozači i radnik za obavljanje tehničkog pregleda vozila

    Zrenjaninskim firmama potrebni su radnici za obavljanje tehničkog pregleda vozila, kao i vozači autobusa. Konkurs za posao raspisala je i jedna osnovna škola.   „DIN Tehnik“ doo Zrenjanin zapošljava lice za obavljanje tehničkog pregleda vozila. Od kandidata se traži III ili IV nivo kvalifikacije, obrazovnog profila vezanog za motore i vozila, bez obzira na iskustvo. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Potrebni vozači i radnik za obavljanje tehničkog pregleda vozila

    Zrenjaninskim firmama potrebni su radnici za obavljanje tehničkog pregleda vozila, kao i vozači autobusa. Konkurs za posao raspisala je i jedna osnovna škola.

     

    „DIN Tehnik“ doo Zrenjanin zapošljava lice za obavljanje tehničkog pregleda vozila. Od kandidata se traži III ili IV nivo kvalifikacije, obrazovnog profila vezanog za motore i vozila, bez obzira na iskustvo. Poželjno je znanje rada na računaru i vozačka dozvola „D“ kategorije. Rad je na neodređeno vreme. Prijavljivanje kandidata je na kontakt telefon 063/501-530.

     

    „Banat trans“ doo Zrenjanin zapošljava dva vozača autobusa. Rad je na određeno vreme, a od kandidata se traži III ili IV stepen stručne spreme i vozačka dozvola „D“ kategorije. Kontakt telefon poslodavca je 062 88 68 340, a e-mail vanja.malesic@netbus.rs

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kompanija “Gomex” nudi posao, radna mesta su u Zrenjaninu

     

    Osnovna škola „Petar  Petrović  Njegoš“ iz Zrenjanina zapošljava dva andragoška asistenta, na određeno vreme, do kraja školske 2020/2021. godine. Posao je sa 40 posto radnog vremena u prvom ciklusu osnovnog obrazovanja odraslih i 60 posto radnog vremena u drugom i trećem ciklusu osnovnog obrazovanja odraslih. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti sekretaru škole, na telefon 023/563-840.

     

    Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija