Ekonomija Vesti Zrenjanin

Potrebni vozači i radnik za obavljanje tehničkog pregleda vozila

radna mesta

Zrenjaninskim firmama potrebni su radnici za obavljanje tehničkog pregleda vozila, kao i vozači autobusa. Konkurs za posao raspisala je i jedna osnovna škola.

 

“DIN Tehnik” doo Zrenjanin zapošljava lice za obavljanje tehničkog pregleda vozila. Od kandidata se traži III ili IV nivo kvalifikacije, obrazovnog profila vezanog za motore i vozila, bez obzira na iskustvo. Poželjno je znanje rada na računaru i vozačka dozvola „D“ kategorije. Rad je na neodređeno vreme. Prijavljivanje kandidata je na kontakt telefon 063/501-530.

 

“Banat trans” doo Zrenjanin zapošljava dva vozača autobusa. Rad je na određeno vreme, a od kandidata se traži III ili IV stepen stručne spreme i vozačka dozvola “D” kategorije. Kontakt telefon poslodavca je 062 88 68 340, a e-mail vanja.malesic@netbus.rs

 

PROČITAJTE JOŠ: Kompanija “Gomex” nudi posao, radna mesta su u Zrenjaninu

 

Osnovna škola “Petar  Petrović  Njegoš” iz Zrenjanina zapošljava dva andragoška asistenta, na određeno vreme, do kraja školske 2020/2021. godine. Posao je sa 40 posto radnog vremena u prvom ciklusu osnovnog obrazovanja odraslih i 60 posto radnog vremena u drugom i trećem ciklusu osnovnog obrazovanja odraslih. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti sekretaru škole, na telefon 023/563-840.

 

Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM