Ekonomija YSLAJDER

POTREBNI RADNICI ZA ODRŽAVANJE POSTROJENJA ZA VODU

Buduće postrojenje za preradu vode

ZRENJANIN – Konzorcijum firmi koji gradi postrojenje za prečišćavanje pitke vode raspisao je konkurs za prijem u radni odnos jednog inženjera mašinske struke i četiri radnika elektro ili mašinske struke na održavanju postrojenja, saopštilo je Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“.

Buduće postrojenje za preradu vode

Kandidati za posao vođenja i kontrole procesa proizvodnje trebalo bi da ispunjavaju sledeće uslove: da imaju VII stepen stručne spreme tehničkog smera (tehnički fakultet, tehnološko metalurški fakultet, mašinski fakultet), zatim radno iskustvo od najmanje tri godine na poslovima praćenja, vođenja i kontrole procesa proizvodnje u procesnoj industriji (poželjno hemijska industrija, postrojenja za preradu vode i slično), da poznaju rad na računaru i engleski jezik, kao i da ih krase odgovornost, komunikativnost, organizacione sposobnosti i spremnost na timski rad.

Kada je reč o radnicima na poslovima održavanja opreme postrojenja, potrebni su oni elektro ili mašinske struke sa završenim III ili IV stepenom stručne spreme. Potrebno je da kandidati imaju radno iskustvo od najmanje tri godine, poželjno na poslovima pogonskog održavanja elektro-mašinske opreme. Zbog prirode posla (rad po smenama), prednost imaju kandidati muškog pola, a u prednosti su i oni koji poznaju rad na računaru i poseduju znanje engleskog jezika.

Svi zainteresovani kandidati svoje radne biografije treba da šalju na adresu office@synertech.rs

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz