• POTREBNI RADNICI: Više preduzeća Zrenjanincima nudi posao

    Informativni portal zrenjaninski.com ovog petka objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „Cavon“ DOO Zrenjanin angažuje 20 lica za finansijski konsalting, a potrebni obrazovni profili su ekonomski ili pravni fakultet. Radno iskustvo nije bitno, a rad je terenski. Angažovanje je na osnovu ugovora o delu. Kontakt telefon je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POTREBNI RADNICI: Više preduzeća Zrenjanincima nudi posao

    Informativni portal zrenjaninski.com ovog petka objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „Cavon“ DOO Zrenjanin angažuje 20 lica za finansijski konsalting, a potrebni obrazovni profili su ekonomski ili pravni fakultet. Radno iskustvo nije bitno, a rad je terenski. Angažovanje je na osnovu ugovora o delu. Kontakt telefon je 064 176 58 44.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin zapošljava kuvara – poslastičara. Posao je na određeno vreme, sa punim radnim vremenom.

     

    Poslodavac „Antikor“ doo Beograd traži pet hidroizolatera, pet metalofarbara i isto toliko zavarivača, kao i pomoćnih građevinskih radnika, sve na određeno vreme. Mesto rada su Beograd, Novi Sad, Pančevo i Nova Varoša, uz obezbeđen smeštaj i ishranu.

     

    „Nole mont“ DOO Beograd zapošljava 20 elektromontera – instalatera, a mesto rada je Beograd. Radni odnos je na određeno vreme, a od kandidata se traži i posedovanje vozačke dozvole B kategorije, kao i znanje nemačkog jezika, najmanje početni nivo, jer poslodavac planira da ih uputi na rad u Nemačku. Kontakt telefon je 011 2520 134.

     

    Nacionalna služba za zapošljavanje oglašava slobodna radna mesta za državljane Srbije za rad u Nemačkoj, a potreban je veći broj radnika za zdravstvenu negu, za rad u bolnicama i ustanovama za stara lica.

     

    AMD „Montage“ Stara Pazova zapošljava 20 cevara – izometričara i 50 zavarivača. Isti poslodavac traži i dva inženjera – statičara. Mesto rada je Nemačka, uz obezbeđen prevoz i smeštaj. Kontakt telefon je 063 72 89 307.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija