Ekonomija Vesti Zrenjanin

Potrebni radnici: Raspisano je nekoliko novih konkursa

potrebni radnici

Privatnim firmama iz Zrenjanina potrebni su radnici. Oglas za posao objavila je i jedna osnovna škola iz okoline grada.

 

PROČITAJTE JOŠ: Objavljen novi oglas za posao: Privatnoj firmi potrebni vozači

 

Firmi „B&K Family“ DOO Zrenjanin potrebni su radnici, odnosno tri vozača u međunarodnom transportu. Rad je na određeno vreme. Od kandidata se traži vozačka dozvola „C“ i „E“ kategorije, radno iskustvo minimum jedna godina, kao i licenca. Kandidati se mogu javiti na kontakt telefon 066 07 45 63. Lice za kontakt je Vladan Berar.

 

DOO „Šljunkara BMB“ Zrenjanin zapošljava prodavca na neodređeno vreme. Od kandidata se traži srednja škola – IV stepen, a radno iskustvo nije bitno. Kontakt telefon poslodavca je 523 343, a zainteresovani mogu proslediti CV na e-mail vanjacatic.mont@gmail.com ili se javiti poslodavcu lično.

 

Osnovna škola „Stevan Knićanin“ Knićanin zapošljava nastavnika engleskog jezika, na određeno vreme, sa 44,44 posto radnog vremena, u drugom ciklusu osnovnog obrazovanja i vaspitanja. Ovoj školi potreban je i nastavnik razredne nastave na određeno vreme, radi zamene odsutnog zaposlenog preko 60 dana. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti na telefon škole 867-001.

 

Novi oglasi za poslove u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM