• Potrebni radnici obezbeđenja i pomoćni radnici za rad u Zrenjaninu

    Portal zrenjaninski.com objavljuje dva nova oglasa za posao. Ovdašnjim poslodavcima potrebni su radnici za rad u Zrenjaninu.   Poslodavac „Sparta Security“ iz Zrenjanina zapošljava pet radnika obezbeđenja, na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je diploma trogodišnje srednje škole, a radno iskustvo nije bitno. Rad je noćni i smenski, uz obezbeđen prevoz. Konkurs je otvoren do […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Potrebni radnici obezbeđenja i pomoćni radnici za rad u Zrenjaninu

    Portal zrenjaninski.com objavljuje dva nova oglasa za posao. Ovdašnjim poslodavcima potrebni su radnici za rad u Zrenjaninu.

     

    Poslodavac „Sparta Security“ iz Zrenjanina zapošljava pet radnika obezbeđenja, na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je diploma trogodišnje srednje škole, a radno iskustvo nije bitno. Rad je noćni i smenski, uz obezbeđen prevoz. Konkurs je otvoren do 22. maja. Kandidati se mogu javiti na kontakt telefone 066/888-1843 i 066/888-1891.

     

    Pročitajte još: „Linglong Tire“ zapošljava referenta za nabavku rezervnih delova

     

    „Ševo tim“ iz Zrenjanina raspisuje oglas za pomoćnog radnika, na obradi armature i pomoćnika armirača, na određeno vreme. Potrebna je srednja škola – II stepen (dve godine). Posao je na određeno vreme. Javljanje kandidata je na kontakt telefon 063/516 514. Konkurs je otvoren do 27. maja.

     

    Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija