Ekonomija

Potrebni majstori i nastavnici, poslodavci traže i druge radnike

posao oglasi

Osnovna škola „Dr Boško Vrebalov“ Melenci raspisala je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme psihologa, sa 50 posto radnog vremena.

 

„ZR Extra plast“ DOO Klek zapošljava dva majstora u proizvodnji i montaži PVC i ALU stolarije. Mesto rada je Klek, a posao je na određeno vreme. Od kandidata se traži obrazovanje 3. ili 4. stepena, a radno iskustvo je nebitno. Istoj firmi potrebna su i dva pomoćna radnika u proizvodnji i montaži PVC i ALU stolarije, takođe na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 509 317.

 

Medicinska škola Zrenjanin traži nastavnika zdravstvene nege. Posao je na određeno vreme, sa 54,29 posto radnog vremena.

 

PP „R&M antikorozija“ Leštane zapošljava tri metalofarbara. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 66 88 17.

 

Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem nastavnika programiranja. Posao je na određeno vreme, sa 30 posto radnog vremena. Toj školi potreban je i nastavnik ekonomike i organizacije preduzeća, sa 20 posto radnog vremena.

 

„WOOD enterijer MA 023“ Zrenjanin traži stolara za montažu, opravku, održavanje i izradu nameštaja. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 060 642 42 00.

 

Osnovna škola „Branko Ćopić“ Lukićevo zapošljava nastavnika nemačkog jezika na određeno vreme, sa 44 posto radnog vremena.

 

DOO „Željana M“ Novi Bečej traži 10 varilaca, 15 bravara, 10 metalostrugara i pet farbara, za rad u Subotici. Poslovi su na određeno vreme, a obezbeđeni su prevoz, smeštaj i ishrana.

 

Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM