• Poslovi u Zrenjaninu: Privatni poslodavci zapošljavaju nove radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici predstavlja koji su poslovi u Zrenjaninu trenutno u ponudi.   U kompaniji „Gomex“ u toku je konkurs za angažovanje programera juniora – pripravnika, referenta za bezbednost i zdravlje na radu – pripravnika i psihologa – pripravnika. Od kandidata se, pored ostalog, traže odlične komunikacione veštine, odlične organizacione […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poslovi u Zrenjaninu: Privatni poslodavci zapošljavaju nove radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici predstavlja koji su poslovi u Zrenjaninu trenutno u ponudi.

     

    U kompaniji „Gomex“ u toku je konkurs za angažovanje programera juniora – pripravnika, referenta za bezbednost i zdravlje na radu – pripravnika i psihologa – pripravnika. Od kandidata se, pored ostalog, traže odlične komunikacione veštine, odlične organizacione sposobnosti, odgovornost i kooperativnost. Zainteresovani za posao mogu se PRIJAVITI OVDE.

     

    Pročitajte još: Trgovinska radnja i privatna firma za prevoz robe „Đenka“ traži radnike

     

    Poslodavac „BK family“ iz Zrenjanina zapošljava troje vozača u međunarodnom transportu. Od kandidata se traži iskustvo od minimum godinu dana u domaćem ili međunarodnom transportu, III stepen kvalifikacije i licenca, Obavezno je posedovanje „B“, „C“ i „E“ kategorije. Posao je na određeno vreme. Kandidati se mogu javljati na kontakt telefon 023/565-038.

     

    Aktuelni oglasi za poslove redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija