Ekonomija Vesti Zrenjanin

Poslovi u Zrenjaninu i okolini, slobodno više od 50 radnih mesta

posao

Na tržištu rada trenutno su u ponudi ovi poslovi u Zrenjaninu i okolini.

 

„Trenč“ DOO Zrenjanin traži dva elektroinstalatera za rad u Zrenjaninu na neodređeno vreme. Konkurs je otvoren do 31. marta, a kandidati se mogu prijaviti na telefon 064 641 83 62.

 

„L-M“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem vozača pogrebnog vozila. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 522 299.

 

Pročitajte još: Zrenjaninski Caffe Piccolo raspisao je novi oglas za posao

 

Poslodavac „Eco-fish“ Lukićevo zapošljava mašinskog tehničara. Mesto rada je u Lukićevu, a posao je na neodređeno vreme. Istoj firmi potrebna su dva bravara ili varioca, sa vozačkom dozvolom „B“ kategorije, a i ovi poslovi su na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 069 211 17 05.

 

„Euro-mont 90“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva molera – fasadera. Firmi su potrebna i dva gipsara-montera spuštenih plafona. Rad je terenski, uz obezbeđen prevoz, a poslovi su na neodređeno vreme. Kontakt telefon je  063 532 559.

 

Pročitajte još: Kompanija „Shandong Linglong Tire“ zapošljava na više radnih pozicija

 

Poslodavac „Samsic STM“ DOO Beograd traži 40 građevinskih radnika, a traženi profili su keramičari, moleri, bravari, fasaderi, farbari, zidari, stolari, limari, krovopolagači, izolateri i serviseri termotehničkih izolacija. Kontakt telefon je 064 828 52 98.

 

DOO „Top star“ Zrenjanin zapošljava na neodređeno vreme savetnika za hemikalije sa fakultetskom diplomom i znanjem rada na računaru, a radno iskustvo nije bitno. Prijave za posao šalju se na e-mail topstarzr@gmail.com

 

Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM