• Poslodavci Zrenjanina na redovnoj Skupštini najavili buduće korake

    Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina održala je devetu redovnu Skupštinu.   Za mesto zasedanja je odabrana velika sala Crvenog krsta Zrenjanina, kako bi se, na simboličan način, odalo priznanje aktivistima i volonterima, koji su dali veliki doprinos u borbi protiv epidemije koronavirusa.   Na Skupštini je usvojen izveštaj o radu za prvu polovinu ove […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poslodavci Zrenjanina na redovnoj Skupštini najavili buduće korake

    Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina održala je devetu redovnu Skupštinu.

     

    Za mesto zasedanja je odabrana velika sala Crvenog krsta Zrenjanina, kako bi se, na simboličan način, odalo priznanje aktivistima i volonterima, koji su dali veliki doprinos u borbi protiv epidemije koronavirusa.

     

    Na Skupštini je usvojen izveštaj o radu za prvu polovinu ove godine i najavljene su naredne aktivnosti.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Novo na tržištu nekretnina: Na prodaju trosobna kuća u Mužlji (Foto)

     

    – Nastavljamo aktivnosti na formiranju Socijalno-ekonomskog saveta grada, zajedno sa sindikatima i uz podršku lokalne samouprave. Očekujemo da ćemo do septembra potpisati sporazum o formiranju tog Saveta – istakla je Izabela Kiš, direktorka Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina.

     

     

    Govoreći o planovima za ovu godinu, predsednik Upravnog odbora Unije Goran Nešić izdvojio je, osim formiranja Saveta, i rad na realizaciji i kreiranju loyalty programa Unije, dalji rad na edukaciji članstva, kao i na izradi komunikacione strategije.

     

    – Posebnu pažnju ćemo usmeriti na praćenje rada lokalne samouprave i procesa donošenje odluka i propisa u nadležnosti grada, ali i na realizaciju sopstvenih projekata i podršku drugim projektima i aktivnostima koji doprinose ostvarenju naše osnovne vizije – istakao je Nešić.

     

    U fokusu će biti i uspostavljanje partnerskih odnosa sa sličnim organizacijama, ali i mapiranje potreba članica, aktuelne teme i problemi, u skladu sa usvojenom Strategijom za razvoj Unije.

     

    Skupštini su prisustvovali i predstavnici Srednjobanatskog upravnog okruga i Grada Zrenjanina, sindikata, kao i unija poslodavaca Vojvodine i Srbije.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Naredne godine Uniju očekuje 10. jubilarna, ali po svom karakteru i Izborna skupština.

     

    unija poslodavaca srbije - poslodavci zrenjanina
    Foto: Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]