Ekonomija

Poslodavci iz Zrenjanina i Novog Bečeja traže veći broj radnika

posao oglasi

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Poslodavac „Željana M“ Novi Bečej traži veći broj radnika za rad na određeno vreme u Subotici. Potrebno je 10 metalostrugara sa tri meseca radnog iskustva i pet farbara sa najmanje tromesečnim radnim iskustvom. Posla na određeno vreme ima i za 10 metaloglodača, 10 varilaca i 15 bravara za sastavljanje konstrukcija vagona, sve sa tri meseca radnog iskustva. Uslovi rada su terenski, uz obezbeđen prevoz, smeštaj i ishranu. Kontakt telefon je 062 820 99 59.

 

Kompanija „Gomex“ DOO zapošljava asistenta menadžera kategorije. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 28. decembra.

 

„B&K family“ DOO Zrenjanin prima na rad na određeno vreme knjigovođu, sa šest meseci radnog iskustva. Ovoj firmi potrebni su i ekonomista sa šest meseci radnog iskustva, vozač kamiona sa iskustvom od godinu dana i jedan traktorista, a ovi poslovi su na neodređeno vreme. Oglas je otvoren do 24. januara, a kontakt telefon je 066 074 563.

 

„Logic“ DOO Zrenjanin traži diplomiranog mašinskog inženjera termotehnike. Posao je na neodređeno vreme.

 

DOO „Točak auto“ Zrenjanin zapošljava bravara – limara na određeno vreme. Od kandidata se traži radno iskustvo od godinu dana i vozačka dozvola B kategorije. Kontakt telefon je 069 860 76 69.

 

Poslodavcu „Carska bašta“ Zrenjanin potrebna su tri magacionera u magacinu voća i povrća. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 533 277.

 

Predškolska ustanova „Pinokio“ Zrenjanin prima u radni odnos na neodređeno vreme strukovnog vaspitača dece predškolskog uzrasta. Kontakt telefon je 063 533 406.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM