• Poslednji meetup pred ovogodišnji Digitalk: Prilika da čujete još jedno sjajno predavanje

    U četvrtak, 6. aprila, održaće se treći po redu Digitalk meetup. U pitanju je događaj koji je namenjen zrenjaninskoj IT sceni i studentima, kao i svima onima koji su zainteresovani kako za Digitalk konferenciju, tako i za digitalne tehnologije i tehnološko preduzetništvo.   Ovo, treće po redu Digitalk druženje u StartIt centru u Zrenjaninu, biće […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poslednji meetup pred ovogodišnji Digitalk: Prilika da čujete još jedno sjajno predavanje

    U četvrtak, 6. aprila, održaće se treći po redu Digitalk meetup. U pitanju je događaj koji je namenjen zrenjaninskoj IT sceni i studentima, kao i svima onima koji su zainteresovani kako za Digitalk konferenciju, tako i za digitalne tehnologije i tehnološko preduzetništvo.

     

    Ovo, treće po redu Digitalk druženje u StartIt centru u Zrenjaninu, biće ujedno i promocija ovogodišnjeg Digitalk događaja. Dobrodošli su svi oni koji žele da čuju malo više o ovogodišnjem programu kako Digitalk konferencije, tako i E-Commerce Day-a, dela Digitalk događaja koji je namenjen privrednicima i preduzetnicima koji se bave elektronskom trgovinom.

     

    Meetup počinje u 18 časova predavanjem Ivana Ćosića pod nazivom Lični brend – spreman za budućnost. Ivan je prisutan na srpskoj i regionalnoj IT sceni već više od petnaest godina. Učesnik je brojnih konferencija, a nekoliko godina je bio i organizator i domaćin komšijske konferencije WWVršac, koja se održavala u Vršcu. Kao što i sam naslov govori, Ivan će pričati o ličnom brendiranju, temi po kojoj je poznat kako lokalno, tako i regionalno. Ivan je prevashodno kreativac – grafički dizajner, ali i mentor, voditelj podkasta Još podcast jedan i predavač na brojnim domaćim i regionalnim konferencijama.

     

    digitalk meetup

     

    Biće predstavljen program ovogodišnjeg Digitalk događaja

     

    Nakon Ivanovog predavanja, posetiocima meetup-a biće predstavljen program ovogodišnjeg Digitalk događaja. Meetup će i ovog puta voditi Vlada Kovač, jedan od organizatora Digitalka. On će svima biti na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice u vezi sa samim događajem.

     

    – Proći ćemo kroz sve detalje, kako E-Commerce Days celine, tako i kroz program Digitalk konferencije. Učesnicima meetup-a ćemo dati kompletne uvide u ovogodišnji događaj i, nadamo se, zainteresovati što više njih da događaj i posete – izjavio je za portal zrenjaninski.com Vlada Kovač.

     

    Uzimajući u obzir ograničen prostor, i ovog puta neophodne su prijave za meetup putem sledeće forme.

     

    Predavanje Ivana Ćosića će trajati od 18 do 19 časova. Nakon 19 sati pričaće se o samom događaju. Stoga možete da isplanirate svoje vreme u zavisnosti šta vas interesuje da čujete. Svima koji budu prisustvovali meetup-u biće podeljeni specijalni promo kodovi za popuste na cene kotizacija za Digitalk događaj.

     

    digitalk

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]