• Poslate opomene pojedinim obveznicima naknade za odvodnjavanje

    Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ saopštilo je da su, uz rešenja za ovu godinu, obveznici naknade za odvodnjavanje dobili i obaveštenja o eventualnom dugu iz prethodnog perioda.   Za dospela, a neizmirena dugovanja, poslate su opomene.   PROČITAJTE JOŠ: Instalirajte novu aplikaciju: Vi poručujete, Gomex šalje, Padrino dostavlja   Po dobijanju opomene, obveznik ima rok […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poslate opomene pojedinim obveznicima naknade za odvodnjavanje

    Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ saopštilo je da su, uz rešenja za ovu godinu, obveznici naknade za odvodnjavanje dobili i obaveštenja o eventualnom dugu iz prethodnog perioda.

     

    Za dospela, a neizmirena dugovanja, poslate su opomene.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Instalirajte novu aplikaciju: Vi poručujete, Gomex šalje, Padrino dostavlja

     

    Po dobijanju opomene, obveznik ima rok od pet dana da uplati dug (sa obračunatom kamatom do datuma uplate) ili da u pismenom zahtevu zatraži odlaganje plaćanja duga na rate (reprogram).

     

    Zahtev za reprogram se može poslati poštom na adresu JVP „Vode Vojvodine“, Bulevar Mihajla Pupina 25, Novi Sad ili imejlom na reprogram@vodevojvodine.rs

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija