• Posao za tim menadžere, pomoćne građevinske radnike, elektrotehničare…

    Raspisani su novi konkursi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja poslodavce koji nude posao i radna mesta koja su trenutno u ponudi.   Poslodavac „Zepter International“ doo Novi Beograd zapošljava pet tim menadžera u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme. U obzir dolaze kandidati sa stručnom spremom od 4. do 7. nivoa obrazovanja a radno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Posao za tim menadžere, pomoćne građevinske radnike, elektrotehničare…

    Raspisani su novi konkursi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja poslodavce koji nude posao i radna mesta koja su trenutno u ponudi.

     

    Poslodavac „Zepter International“ doo Novi Beograd zapošljava pet tim menadžera u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme. U obzir dolaze kandidati sa stručnom spremom od 4. do 7. nivoa obrazovanja a radno iskustvo je nebitno. Traži se i znanje rada na računaru – MS Office paket, osnovni nivo. Prijave na e-mail karijera@zepter.rs

     

    „Đorović inženjering plus“ doo Smederevo traži dva elektrotehničara za održavanje mašina i opreme, za rad u Fabrici sintetičkog kaučuka u Elemiru. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 499 239.

     

    Javno preduzeće „Vojvodinašume“ Petrovaradin zapošljava elektrozavarivača, sa atestom za elektrolučno zavarivanje. Posao je na određeno vreme.

     

    Poslodavac SZ „Monta MTB“ Elemir traži pet pomoćnih građevinskih radnika i jednog prodavca na stovarištu. Poslovi su na određeno vreme a kontakt je na telefon 063 110 96 80.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Zar je moguce da su firme toliko pukle da im treba menadzer?? Da jesu znamo odavno!!! Vidim sve vise rodjaka IT vanzemaljca po kacelarijama, za platu 60.000-120.000 !!!!! Sta oni rade pa se tako umore od teskog rada??? A radnik koji kopa kanale i ceo dan na losim uslovima mokar jedva 30.000????? Sedenje za kompijuterom bez obzira na koje projekte NIJE RAD!!! I nije za platu vecu od 25.000!!! Ovaj sto kopa kanale bar 80.000 da zna covek za sta lomi kicmu!!! Sve profile su obrnuli sa platama i praksom,zato je i zrenjanin i srbija otisla u KURAC I PROPALA!!! Sekretarici danas i ne treba znanje, bitno da dobro pusi kurac direktorima i poslovnim klijentima,a posao ce menadzer da odradi !!!!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija