• Posao za doktore, inženjere, građevinske radnike, krojače…

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin objavio je oglas za prijem u radni odnos doktora medicine. Posao je na određeno vreme. Isti poslodavac raspisao je oglas za prijem u radni odnos spremačice, na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Posao za doktore, inženjere, građevinske radnike, krojače…

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin objavio je oglas za prijem u radni odnos doktora medicine. Posao je na određeno vreme. Isti poslodavac raspisao je oglas za prijem u radni odnos spremačice, na određeno vreme do osam meseci.

     

    “O&M inženjering group” doo Zrenjanin raspisao je oglas za prijem u radni odnos dva diplomirana mašinska inženjera iz oblasti konstrukcija. Ista firma traži saobraćajnog tehničara-šefa voznog parka, i dva referenta u finansijskoj operativi.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju “Rusanda” Melenci zapošljava domara-majstora održavanja u kotlarnici.

     

    Opšta bolnica “Đorđe Joanović” Zrenjanin traži doktora medicine, za rad na određeno vreme. Bolnica zapošljava i medicinsku sestru-tehničara, za rad na infektivnom odeljenju, na određeno vreme.

     

    DOO “Trenč“ Zrenjanin traži 10 pomoćmh građevinskih radnika, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 525 688.

     

    „Generali osiguranje Srbija“ ADO Beograd zapošljava pet savetnika za osiguranje života. Mesto rada je Zrenjanin a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 828 20 58.

     

    „Pro pet recycling“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva pomoćna radnika u proizvodnji. Posao je na određeno vreme.

     

    „LPDM metalurg“ DOO Elemir traži dva strugara za rad na univerzalnom strugu. Mesto rada je Zrenjanin a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 069 269 65 00.

     

    „S-IT engineering“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem pet informatičara-programera. Posao je na određeno vreme.

     

    Građevinska radnja „Prodecor SMS“ traži molera-farbara, sa šest meseci radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 065 325 3000.

     

    „Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava 30 štoperki, pomoćnih radnika i krojača. Posao je na neodređeno vreme.

     

    DOO za proizvodnju „Temid“ Pančevo zapošljava u Zrenjaninu 10 radnika, bravara i elektrozavarivača. Posao je na određeno vreme.

     

    „Kogim 023“ DOO Elemir oglasio je potrebu za zapošljavanjem pomoćnog kuvara. Mesto rada je Zrenjanin.

     

    DOO „Trenč“ Zrenjanin zapošljava 10 pomoćnih građevinskih radnika na određeno vreme.

     

    Poslodavac „VMM liftovi“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem šest bravara, posao je na određeno vreme.

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži popisivača-administrativnog tehničara za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Isti poslodavac traži i prodavca u maloprodaji sredstava u poljoprivredi, za rad u Melencima. Prodavac u maloprodaji sredstava u poljoprivredi ovoj firmi je potreban i za rad u Aradcu. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 871 21 81.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija