• Posao u Zrenjaninu trenutno nudi i ovih osam poslodavaca

    Tražite li posao u Zrenjaninu? Evo nekih oglasa koji vam mogu pomoći u Vašoj potrazi za novim radnim mestom.   „Transport Bačić“ DOO Zrenjanin traži tri vozača teretnjaka sa C kategorijom. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 13 18 159.   „DNV“ DOO Beograd zapošljava prodavca u maloprodaji tekstila, u prodajnom objektu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Posao u Zrenjaninu trenutno nudi i ovih osam poslodavaca

    Tražite li posao u Zrenjaninu? Evo nekih oglasa koji vam mogu pomoći u Vašoj potrazi za novim radnim mestom.

     

    „Transport Bačić“ DOO Zrenjanin traži tri vozača teretnjaka sa C kategorijom. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 13 18 159.

     

    „DNV“ DOO Beograd zapošljava prodavca u maloprodaji tekstila, u prodajnom objektu u Aviv Parku Zrenjanin. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 25. marta. Kontakt telefon je 060 827 51 34.

     

    Zavod za javno zdravlje Zrenjanin raspisao je konkurs za prijem u radni odnos blagajnika, na neodređeno vreme. Od kandidata se traži diploma srednjeg obrazovanja ekonomske struke, znanje rada na računaru i godina dana radnog iskustva.

     

    SFS „Višnja“ Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem muško – ženskog frizera, za rad u Zrenjaninu. Radni odnos je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 5. aprila. Kontakt telefon je 064 175 92 03.

     

    Samostalna knjigovodstvena agencija „MM Miki“ Zrenjanin zapošljava knjigovođu na određeno vreme. Kontakt telefon je 521 510.

     

    „Pinokio“ predškolska ustanova Zrenjanin traži strukovnog vaspitača – vaspitača dece predškolskog uzrasta. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 533 406.

     

    Poslodavac „Borets servise Serbia“ Zrenjanin zapošljava dva elektromontera, na određeno vreme. Mesto rad je Zrenjanin, a kontakt telefon je 315 5000.

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži prodavca hemikalija za poljoprivredu, po struci poljoprivrednog tehničara. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 871 21 83.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija