Ekonomija Vesti Zrenjanin

Posao u Zrenjaninu i okolini: Raspisana četiri nova konkursa

oglasi za posao

Raspisani su novi konkursi za posao, koje vam portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.

 

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov” iz Zrenjanina objavio je oglas za prijem u radni odnos laboratorijskog tehničara. Radni odnos se zasniva na neodređeno vreme. Uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju su završena srednja medicinska škola, obrazovni profil laboratorijski tehničar, i položen stručni ispit. Zainteresovani su dužni da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, kao i overene fotokopije diplome o završenoj srednjoj medicinskoj školi, uverenja o položenom stručnom ispitu i rešenja o upisu u imenik Komore medicinskih sestara i tehničara.

 

PROČITAJTE JOŠ: Otvoren novi konkurs za posao, privatnoj firmi potrebni vozači

 

Domu zdravlja potrebna je i medicinska sestra/tehničar. Radni odnos se zasniva na određeno vreme. Uslovi za konkurisanje su završena srednja medicinska škola, obrazovni profil – medicinska sestra/ tehničar i položen stručni ispit. Zainteresovani su dužni da podnesu prijavu sa kratkom biografijom i overene fotokopije diplome o završenoj srednjoj medicinskoj školi, uverenja o položenom stručnom ispitu i rešenja o upisu u imenik Komore medicinskih sestara i tehničara.

 

Posao i za vozača i točioca goriva

 

Otvorena je i pozicija za vozača kola sanitetskog transporta, za rad na određeno do šest meseci. Uslovi za kandidate su srednje obrazovanje u trajanju od tri godine i vozačka dozvola „B“ kategorije. Zainteresovani su dužni da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overenu fotokopiju diplome o završenoj srednjoj školi i fotokopiju vozačke dozvole.

 

Za sva tri radna mesta kandidati moraju da prilože potvrdu o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile.

 

„Crni MB Gas Petrol“ DOO iz Elemira zapošljava prodavca naftnih derivata – točioca goriva. Od kandidata se traži srednjoškolska sprema 3. stepena. Radno iskustvo nije bitno. Posao je na neodređeno vreme, a rad je smenski. Poslodavca zainteresovani mogu kontaktirati na telefon 063 110 96 80, ili putem e-mail adrese mbgas.petrol@gmail.com

 

Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM