Ekonomija Vesti Zrenjanin

Posao u Nemačkoj, Crnoj Gori i Zrenjaninu – prijave su u toku

posao

Pojedini poslodavci u ovom trenutku Zrenjanincima nude posao u Nemačkoj, Crnoj Gori i Zrenjaninu. Evo šta smo pronašli.

 

Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je slobodna radna mesta za rad u SR Nemačkoj. Poslodavcu „Ophelo“ GMBH Vircburg SR Nemačka potrebno je 40 medicinskih radnika na poslovima zdravstvene nege. Traženi obrazovni profil su medicinske sestre – tehničari, a uslov je i položen stručni ispit za medicinske radnike, B2 nivo znanja nemačkog jezika i iskustvo u struci. Posao je na neodređeno vreme. Obećana zarada je od dve do tri hiljade evra, bruto, plus dodaci za smenski i rad praznikom.

 

„Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava 10 pomoćnika izrađivača gornjih delova obuće, 10 štoperki i pet krojača, za rad u Zrenjaninu. Poslovi su nna određeno vreme.

 

Poslodavac „Hotels group Montenegro stars“ d.o.o. Budva traži 20 kuvara – kuvarica, 20 konobara, 20 pomoćnih kuhinjskih radnika, 25 sobarica i 20 higijeničarki. Ugovor je na četiri meseca, od 1. maja do 31. avgusta. Kontakt sa poslodavcem isključivo je preko filijale Nacionalne službe.

 

„Zepter international“ d.o.o. Beograd traži konsultante za prodaju i marketing. Posao je na određeno vreme. Kontakt adresa je posao@zepter.rs

 

Zemljoradnička zadruga „Agrosoj“ Neuzina zapošljava agronoma. Kontakt telefon je 852 016.

 

DOO “Bezbednost i preventivni inženjering” Novi Sad zapošljava diplomiranog inženjera mašinstva, za rad u Zrenjaninu. Radni odnos je na određeno vreme.

 

Više informacija o svim ovim poslovima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM