• POSAO: „Net bus“ traži 18 radnika, zapošljavaju i drugi poslodavci

    Na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje istaknuti su novi oglasi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja neke od njih.   Preduzeće „Net bus“ iz Zrenjanina zapošljava 18 vozača autobusa. Uslovi su srednja stručna sprema, treći ili četvrti stepen stručne spreme, kao i vozačka dozvola D kategorije. radno iskustvo nije neophodno. Prijave za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POSAO: „Net bus“ traži 18 radnika, zapošljavaju i drugi poslodavci

    Na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje istaknuti su novi oglasi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja neke od njih.

     

    Preduzeće „Net bus“ iz Zrenjanina zapošljava 18 vozača autobusa. Uslovi su srednja stručna sprema, treći ili četvrti stepen stručne spreme, kao i vozačka dozvola D kategorije. radno iskustvo nije neophodno. Prijave za posao slati na e-mail adresu goran.agramovic@netbus.rs sa naznakom „Prijava za posao“.

     

    Pročitajte još: „Terzija trans“ traži radnike, posao je na neodređeno vreme

     

    Poslodavac „Filip“ iz Zrenjanina traži jednog prodavca i jednog viljuškaristu. Radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na broj telefona 023 522 907 ili 062 491 984.

     

    „BB Company“ je raspisao oglas za jednog radnika u mlekari. Mesto rada je Ečka. Posao je na neodređeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Konkurs za posao je otvoren do 13. septembra. Više informacija možete dobiti na broj telefona 064 82 48 134.

     

    Oglase za posao raspisala je i kompanija „Gomex“. „Gomex“ traži po četiri pomoćna radnika u magacinu, pakera robe u magacinu i prodavca/kasira. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Konkurs je otvoren do 10. septembra. Više informacija možete dobiti na broj telefona 023 525 835.

     

    Aktuelne oglase za posao možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija