• Portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Predškolska ustanova „Desanka Maksimović“ Žitište objavila je oglas za zapošljavanje četiri vaspitača za rad u Žitištu, na srpskom jeziku. Ista ustanova traži jednog vaspitača za rad na srpskom jeziku u Banatskom Karađorđevu i jednog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Predškolska ustanova „Desanka Maksimović“ Žitište objavila je oglas za zapošljavanje četiri vaspitača za rad u Žitištu, na srpskom jeziku. Ista ustanova traži jednog vaspitača za rad na srpskom jeziku u Banatskom Karađorđevu i jednog u Srpskom Itebeju. Potreban je i vaspitač u Banatskom Dvoru, za rad na srpskom i mađarskom jeziku, kao i jedan u Tordi za rad na mađarskom i jedan u Torku, na rumunskom.

     

    DOO „Intergritas JMJ“ Zrenjanin zapošljava 12 komercijalista sa srednjom stručnom spremom, uz poželjno radno iskustvo. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 866 99 10.

     

    Osnovna škola „Sveti Sava“ Stajićevo traži nastavnika engleskog jezika, u prvom ciklusu obrazovanja, na određeno vreme, sa 10 posto radnog vremena.

     

    „PETKUS Balkan“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem čistača prostorija, na određeno vreme. Kontakt telefon je 522 307.

     

    Osnovna škola „Branko Ćopić“ Lukićevo zapošljava nastavnika nemačkog jezika sa 44 posto radnog vremena, na određeno vreme. Kontakt telefon je 875 017.

     

    Poslodavac PD „Salvus – konsalting“ AG DOO Žitište objavio je oglas kojim traži administrativnog tehničara za rad u Zrenjaninu na neodređeno vreme, kao i diplomiranog menadžera bezbednosti, takođe na neodređeno vreme.

     

    Osnovna škola „Stanko Krstin“ Radojevo traži pedagoškog asistenta na određeno vreme, do 31. avgusta 2019. godine.

     

    ZU Apoteka Cosmopharm Zrenjanin zapošljava farmaceutskog tehničara za rad u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme. Oglas je otvoren do 25. decembra, a kontakt telefon je 063 637 244.

     

    Radnike traže i preduzeća „Ferum“, „Agrodukat“, „Cvetinović promet“…

     

    „Logic“ DOO Zrenjanin traži diplomiranog mašinskog inženjera termotehnike. Posao je na neodređeno vreme.

     

    SZR i GR „Temelj“ Zrenjanin traži dva zidara. Poželjno je radno iskustvo, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 062 404 103.

     

    Trgovinsko preduzeće „Ferum“ DOO Zrenjanin zapošljava dva prodavca. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 523 781.

     

    „Agrodukat“ DOO traži diplomiranog inženjera zaštite bilja. Posao je na neodređeno vreme, a oglas je otvoren do 6. januara.

     

    „Cvetinović promet“ DOO Lazarevo objavio je oglas za zapošljavanje prodavca naftnih derivata i gasa. Posao je na neodređeno vreme, a mesto rada je Lazarevo. Kontakt telefon je 069 289 64 16.

     

    „Floraprom“ DOO Stajićevo zapošljava administrativnog radnika, sa dve godine radnog iskustva. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 884 700.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]