• POPULARNO OKUPLJANJE PREDUZETNIKA I RAZMENA ISKUSTAVA

    ZRENJANIN – Popularno okupljanje preduzetnika – Business Café Srbija, polako, ali sigurno, širi preduzetnički duh, razmenu znanja, ideja i iskustava među preduzetnicima i onima koji tek planiraju da zaplove u preduzetničke vode. Pod sloganom „Razvijaj lokalno – deluj globalno“, 22. po redu Business Café Srbija po prvi put će gostovati u Zrenjaninu, i to u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POPULARNO OKUPLJANJE PREDUZETNIKA I RAZMENA ISKUSTAVA

    ZRENJANIN – Popularno okupljanje preduzetnika – Business Café Srbija, polako, ali sigurno, širi preduzetnički duh, razmenu znanja, ideja i iskustava među preduzetnicima i onima koji tek planiraju da zaplove u preduzetničke vode.

    Pod sloganom „Razvijaj lokalno – deluj globalno“, 22. po redu Business Café Srbija po prvi put će gostovati u Zrenjaninu, i to u utorak, 28. marta, od 19 do 21 čas, a održaće se u zrenjaninskom lokalu Concept Bar & Restaurant Kafemat ZR.

    Iskustva i saveti onih koji razvijaju lokalno, a deluju globalno su uvek dragocena i dobrodošla. Upravo to će sa učesnicima ovog događaja podeliti gosti 22. Business Café Srbija – Zrenjanin:

    – Kristina Ercegović, preduzetnica već 15 godina, prodala je dve firme, od tri koje je pokrenula, autorka je bloga i tri knjige, od kojih je Sam svoj gazda regionalni bestseller, osnivačica je Busines Cafea, koji danas funkcioniše na teritoriji 7 zemalja, već 7 godinu. Njen moto je „Budi čovek“. U preduzetništvu je najvažnije kakva osoba postaješ, a ne koliko zaradiš.

    – Goran Kovačević, vlasnik i direktor trgovinskog lanca Gomex, ali i predsednik Upravnog odbora NALED-a, član Predsedništva Unije poslodavaca Srbije, član udruženja ZREPOK, član Socijalno – ekonomskog saveta Republike Srbije i predsednik Upravnog odbora Narodnog pozorišta u Zrenjaninu. Dobitnik je mnogih nagrada u oblasti privrede i aktivan je na promovisanju društveno odgovornog poslovanja i kulture. Za 12 godina poslovanja, Gomex je od male porodične firme postao jedan od najvećih lanaca supermarketa u Vojvodini, sa preko 400 zaposlenih, i više od 30 prodajnih objekata. Svoje veliko znanje i stečeno iskustvo, kao i dragocene savete, Kovačević je uvek spreman da podeli sa preduzetnicima i na taj način pomogne u prevazilaženju nekih od ključnih prepreka koje im se nalaze na putu.

    – Smiljana Stojanović, vlasnica i direktorka kompanije „Kuerk“ iz Beočina, kao i član Skupštine Unije poslodavaca Vojvodine, Udruženja „Pokreni se za posao“, Saveza pronalazača i saradnik Regionalne razvojne agencije „Bačka“. Nakon decenija rada u gumarskoj industriji, u svojoj 59-oj godini života, pokrenula je porodični biznis, i uspela da sa svojim proizvodima dođe do američkog i azerbejdžanskog tržišta. Vlasnica je nekoliko priznatih i zaštićenih patenata.

    – Vladimir Kovač, izvršni direktor u marketinškoj firmi „Creative Media Art“. Sa svojim timom od 2013. godine razvija Webiz projekat koji danas predstavlja najmasovniji i najkvalitetniji koncept edukativnih događaja. Pod Webiz brendom razvio je Webiz konferenciju, najveću konferenciju u Srbiji koja se bavi promocijom IT industrije, digitalnih tehnologija i tehnološkog preduzetništva, namenjenu mladima. Pored konferencije, Webiz obuhvata i Program poslovne edukacije, jedinstven edukativni program namenjen poslovnim ljudima koji teže da digitalizuju svoje poslovanje i iskoriste benefite interneta kao globalnog tržišta i jedinstvenog kanala komunikacije.

    Kroz ovaj događaj i sve buduće vodiće vas Marija Radojčić, vlasnica licence Business Café Srbija – preduzetnica koja hrabro razvija porodični biznis „Friški jazački sirevi“, po tradicionalnoj recepturi i na sopstvenoj farmi.

    Ulaznice se mogu nabaviti neposredno pre događaja na licu mesta ili online putem www.gigstix.com i www.eventim.rs po ceni od 1.000 dinara. Uz svaku ulaznicu obezbeđeno je piće dobrodošlice.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija