• Pokrajina izdaje u zakup kuće i stanove, mesečna kirija od 1.179 dinara!

    Komisija za sprovođenje postupka davanja u zakup nepokretnosti u svojini Vojvodine raspisala je oglas za prikupljanje pismenih ponuda za zakup nepokretnosti – porodičnih kuća, stanova i poslovnog prostora – u tridesetak vojvođanskih gradova i naselja. Javno otvaranje ponuda održaće se 18. decembra u Skupštini Vojvodine.   U zakup se, između ostalog, daje porodična stambena zgrada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pokrajina izdaje u zakup kuće i stanove, mesečna kirija od 1.179 dinara!

    Komisija za sprovođenje postupka davanja u zakup nepokretnosti u svojini Vojvodine raspisala je oglas za prikupljanje pismenih ponuda za zakup nepokretnosti – porodičnih kuća, stanova i poslovnog prostora – u tridesetak vojvođanskih gradova i naselja. Javno otvaranje ponuda održaće se 18. decembra u Skupštini Vojvodine.

     

    U zakup se, između ostalog, daje porodična stambena zgrada u Bočaru od 180 kvadratnih metara s početnom cenom zakupa od 1.179,74 dinara.

     

    Početna cena zakupa za porodičnu stambenu zgradu od 145 kvadrata u Boki je 2.359,48 dinara.

     

    U selu Kumane u zakup se daje porodična stambena zgrada od 150 kvadrata s nekoliko pomoćnih zgrada. Početna cena zakupnine je 2.359,48 dinara.

     

    Pročitajte još: Izdaje se trosoban ulični stan nadomak pešačke zone (Foto)

     

    Po početnoj zakupnini od 2.949,35 dinara izdaje se i porodična stambena zgrada od 61 kvadrat s pomoćnim objektima u Novom Bečeju.

     

    U Zrenjaninu je početna zakupnina za četvorosoban stan od 91 kvadrat 11.797,39 dinara.

     

    Pokrajina u Žitištu daje u zakup zgradu za proizvodnju nemetala od 98 kvadratnih metara s početnom visinom zakupnine od 1.179,74 dinara mesečno. Ista početna zakupnina je i za pomoćnu zgradu od 32 kvadrata, takođe u Žitištu.

     

    Po istoj početnoj zakupnini u Žitištu se u zakup daje i objekat za skladištenje plastične mase površine 88 kvadrata.

     

    Više informacija može se dobiti u službi Autonomne pokrajine Vojvodine u Novom Sadu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]