• Pogledajte dvosoban stan u širem centru grada koji se prodaje potpuno opremljen (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je dvosoban stan u širem centru grada.   Stan je površine 50 kvadratnih metara. Nalazi se na drugom spratu, u zgradi koja je useljena 2019. godine, smeštenoj u delu grada između Žitnog trga i naselja Lesnina.   PROČITAJTE JOŠ: Četvorosobna kuća […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pogledajte dvosoban stan u širem centru grada koji se prodaje potpuno opremljen (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je dvosoban stan u širem centru grada.

     

    Stan je površine 50 kvadratnih metara. Nalazi se na drugom spratu, u zgradi koja je useljena 2019. godine, smeštenoj u delu grada između Žitnog trga i naselja Lesnina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Četvorosobna kuća u Lazarevu od 184 kvadratna metra za 32.000 evra! (Foto)

     

    Ima dnevni boravak koji je spojen sa trpezarijom, spavaću sobu, kuhinju sa ostavom, kupatilo, hodnik i terasu. Stanu pripada i parking mesto u dvorištu zgrade. Dvorište je uređeno, ima zelenila, dečije igralište, a u dvorištu se nalazi i biciklana.

     

    Stan ima interfon povezan sa ulaznom kapijom i video nadzor. Zagrevanje i hlađenje su rešeni sistemom toplotnih pumpi i fan coil-ovima. Grejanje je podno.

     

     

    Stan se prodaje kompletno opremljen modernim nameštajem i savremenom tehnikom. I da ponovimo – lokacija na kom se nalazi stan je odlična.

     

    Dvosoban stan u širem centru grada košta 80.000 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nešto novo za vaše kupatilo i dvorište: Unesite u dom dozu luksuza i elegancije!

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji m2Gsigma, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 064 175 69 84 i 023 605 556.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Цена кад буде једноцифрена, јавите па да размислим. Сиротиња ће да кешира 80 хиљада?!!!

    2. Иста цена од лане, мало је на ову скупоћу. Дигните Ви то на 500 хиљада! Ко их штампа, тај има.

    3. Додајте нулу, лепше изгледа 800 хиљада €. Шта фали! Декретни новац чине, ионако, само цифре у компјутеру. Златни стандард је напуштен 1971.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija