Ekonomija

PLATFORMA „MOJE FAKTURE“ PREDSTAVILA NOVE SADRŽAJE

Moje fakture

Platforma MOJE FAKTURE redovno unapređuje verzije svog programa kako bi korisnicima bilo lakše poslovanje. Nedavno je osvežila program novim sadržajima. Evo preporuka stručnjaka sa platforme Moje fakture.

 

 

Izbor dizajna računa

 

Od ove verzije, možete da izaberete i novi dizajn računa. Na novom dizajnu, potrudili smo se da propratni sadržaj bude još kompaktniji i da glavni fokus bude na stavkama i konačnom obračunu. Takođe smo povećali broj karaktera koji možete da napišete u napomeni. Ukoliko Vam ipak više odgovara stari dizajn fakture, nju i dalje možete da preuzmete u tabu PDF download.

 

Brisanje računa

 

Nakon mnogobrojnih sugestija korisnika i situacije u praksi, omogućili smo funkciju brisanja računa. Možete da obrišete račune bili oni standardni, avansni ili konačni. Dugme za brisanje računa će se nalaziti pored svakog poslednjeg kreiranog računa u koloni „Akcije“. Pročitajte detaljnije u našoj bazi znanja – Brisanje računa.

 

Poziv na broj

 

Za svaki izdati račun biće automatski generisan poziv na broj. Na ovaj način možete lakše da pratite i evidentirate uplate po računima. U glavnom navigacionom meniju od sada se nalazi novo polje za pretragu u kom možete pretražiti račune po pozivu na broj.

 

Više informacija potražite na platformi MOJE FAKTURE. 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz