• PLATFORMA „MOJE FAKTURE“ PREDSTAVILA NOVE SADRŽAJE

    Platforma MOJE FAKTURE redovno unapređuje verzije svog programa kako bi korisnicima bilo lakše poslovanje. Nedavno je osvežila program novim sadržajima. Evo preporuka stručnjaka sa platforme Moje fakture.     Izbor dizajna računa   Od ove verzije, možete da izaberete i novi dizajn računa. Na novom dizajnu, potrudili smo se da propratni sadržaj bude još kompaktniji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PLATFORMA „MOJE FAKTURE“ PREDSTAVILA NOVE SADRŽAJE

    Platforma MOJE FAKTURE redovno unapređuje verzije svog programa kako bi korisnicima bilo lakše poslovanje. Nedavno je osvežila program novim sadržajima. Evo preporuka stručnjaka sa platforme Moje fakture.

     

     

    Izbor dizajna računa

     

    Od ove verzije, možete da izaberete i novi dizajn računa. Na novom dizajnu, potrudili smo se da propratni sadržaj bude još kompaktniji i da glavni fokus bude na stavkama i konačnom obračunu. Takođe smo povećali broj karaktera koji možete da napišete u napomeni. Ukoliko Vam ipak više odgovara stari dizajn fakture, nju i dalje možete da preuzmete u tabu PDF download.

     

    Brisanje računa

     

    Nakon mnogobrojnih sugestija korisnika i situacije u praksi, omogućili smo funkciju brisanja računa. Možete da obrišete račune bili oni standardni, avansni ili konačni. Dugme za brisanje računa će se nalaziti pored svakog poslednjeg kreiranog računa u koloni „Akcije“. Pročitajte detaljnije u našoj bazi znanja – Brisanje računa.

     

    Poziv na broj

     

    Za svaki izdati račun biće automatski generisan poziv na broj. Na ovaj način možete lakše da pratite i evidentirate uplate po računima. U glavnom navigacionom meniju od sada se nalazi novo polje za pretragu u kom možete pretražiti račune po pozivu na broj.

     

    Više informacija potražite na platformi MOJE FAKTURE. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija