• PET KUĆA KONKURISALO ZA PROCENU IMOVINE „JUGOREMEDIJE“

    ZRENJANIN – Pet proceniteljskih kuća dostavilo je ponude za procenu vrednosti zrenjaninske Fabrike lekova „Jugoremedija“ u stečaju, kaže stečajni upravnik ove faramaceutske kuće Radovan Savić. Savić je objavio javni poziv za dostavljanje ponuda za procenu vrednosti „Jugoremedije“, nakon potvrđenog rešenja Privrednog suda o bankrotstvu te firme, a konkurs je zaključen 13. februara. – Imamo petoro […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PET KUĆA KONKURISALO ZA PROCENU IMOVINE „JUGOREMEDIJE“

    ZRENJANIN – Pet proceniteljskih kuća dostavilo je ponude za procenu vrednosti zrenjaninske Fabrike lekova „Jugoremedija“ u stečaju, kaže stečajni upravnik ove faramaceutske kuće Radovan Savić.

    jugoremedija

    Savić je objavio javni poziv za dostavljanje ponuda za procenu vrednosti „Jugoremedije“, nakon potvrđenog rešenja Privrednog suda o bankrotstvu te firme, a konkurs je zaključen 13. februara.

    – Imamo petoro prijavljenih po javnom pozivu a sva dokumentacija prosleđena je Odboru poverilaca, koji treba da odabere ko će obaviti procenu. Očekujem da će se ove ili iduće nedelje održti sastanak članova Odbora poverilaca i da će biti doneta odluka. Verujem da ni postupak procene neće trajati duže od mesec dana – kaže Savić.

    On napominje da će predmet procene biti celokupna pokretna i nepokretna imovina stečajnog dužnika, sa akcentom na pravima intelektualne svojine i domaćih i međunarodnih žigova. Predmet procene biće i 29 posto udela „Jugoremedije“ u Privrednom društvu „Penpharm“, kao i vrednost dela akcija u AD „Blagoje Kostić“ iz Pirota, te stopostotni udeo u privrednom društvu „Jugoremedija-com eksport import“ u likvidaciji.

    – Procena će se raditi u skladu sa međunarodnim i računovodstvenim standardima, kojom se obezbeđuje najveća vrednost za poverioce – napominje stečajni upravnik Savić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Dali to znaci da cemo mi koji posedujemo akcije, dobiti neke pare od prodaje fabrike??

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija