• Pet firmi raspisalo konkurse za poslove u gradu i okolnim mestima

    Pet firmi iz Zrenjanina, Melenaca, Novog Bečeja i Sečnja raspisalo je konkurse za poslove. Ove oglase portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj ekonomskoj rubrici.   „Farkaš trans travel“ iz Zrenjanina zapošljava pet vozača autobusa. Posao je na određeno vreme. Kandidati treba da poseduju vozačku dozvolu D kategorije, a potrebno je i radno iskustvo duže od pola […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pet firmi raspisalo konkurse za poslove u gradu i okolnim mestima

    Pet firmi iz Zrenjanina, Melenaca, Novog Bečeja i Sečnja raspisalo je konkurse za poslove. Ove oglase portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj ekonomskoj rubrici.

     

    „Farkaš trans travel“ iz Zrenjanina zapošljava pet vozača autobusa. Posao je na određeno vreme. Kandidati treba da poseduju vozačku dozvolu D kategorije, a potrebno je i radno iskustvo duže od pola godine. Zainteresovani za posao treba da se jave na kontakt telefon 060/457-77-54 ili da proslede svoj CV na e-mail adresu: agencijafarkas@gmail.com Konkurs je otvoren do 10. marta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Hiperbarična komora pojačava imunitet i ubrzava oporavak tela

     

    Preduzeće „Din Tehnik“ iz Melenaca raspisalo je konkurs za zapošljavanje dva tehnička kontrolora. Posao je na neodređeno vreme. Iskustvo nije bitno. Poželjno je znanje rada na računaru, a obavezna je vozačka dozvola B, C i E kategorije. Zainteresovani kandidati treba da se jave na kontakt telefon 063/501-530 i da dostave svoj CV na e-mail: dusan.mijatov@agrorit.rs Prijavljivanje kandidata traje do 25. marta.

     

    Poslove nude i ove firme

     

    DOO „Zlatni klas“ iz Zrenjanina zapošljava poslovnog sekretara. Posao je na određeno vreme, a od kandidata se traži iskustvo u poslu duže od tri meseca. Potrebno je da kandidat poseduje vozačku dozvolu B kategorije. Konkurs je otvoren do 24. marta, a kontakt telefon je 023/530-193.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bilo da gradite ili renovirate, u “Ogrevu” ćete naći sve što vam je potrebno

     

    „Massagrar“ doo iz Sečnja traži jednog stočara i jednog veterinara. Firma zapošljava i dva radnika na farmi svinja. Radno iskustvo u zanimanju nije bitno. Posao je na određeno vreme, a obavezna je vozačka dozvola B kategorije. Mesto rada je Sečanj. Zainteresovani kandidati treba da se jave na kontakt telefon 064/823-67-55 ili da proslede svoj CV na e-mail: info@massagrar.com Konkurs traje do 23. marta.

     

    Preduzeće „FOP Orom“ iz Novog Bečeja zapošljava jednog operatera uređaja za lasersko sečenje. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Novi Bečej. Potrebno je radno iskustvo u zanimanju duže od jedne godine. Konkurs traje do 22. marta, a prijave se šalju na mejl konkurs@fop.rs

     

    Novi oglasi za poslove redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija