• PerSu marketi unapredili maloprodajnu mrežu i usavršili nastup na tržištu

    Trgovinski lanac PerSu marketi održao je treću po redu ovogodišnju kvartalnu konferenciju za svoje zaposlene, kroz koju su, tokom dva dana trajanja, oni imali priliku da se upoznaju sa novim tržišnim trendovima, razvojnim potencijalima kao i novim alatima i mehanizmima za ostvarenje ciljeva.   Pored detaljne analize poslovanja i situacije na tržištu, zaposleni su imali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PerSu marketi unapredili maloprodajnu mrežu i usavršili nastup na tržištu

    Trgovinski lanac PerSu marketi održao je treću po redu ovogodišnju kvartalnu konferenciju za svoje zaposlene, kroz koju su, tokom dva dana trajanja, oni imali priliku da se upoznaju sa novim tržišnim trendovima, razvojnim potencijalima kao i novim alatima i mehanizmima za ostvarenje ciljeva.

     

    Pored detaljne analize poslovanja i situacije na tržištu, zaposleni su imali priliku da neposredno razmenjuju ideje i stavove sa rukovodstvom kompanije, kako bi se zajedničkim snagama kreirala najadekvatnija strategija poslovanja za narednu godinu.

     

    „Veoma nam je važna edukacija naših zaposlenih, jer su upravo oni glavni pokretač našeg razvoja. Na svakoj konferenciji imamo jedinstvenu priliku da se bolje upoznamo, da čujemo svačije mišljenje i da naučimo nešto novo“, poručuju iz PerSu marketa.

     

    Ova godina u PerSu marketima protekla je u znaku unapređivanja maloprodajne mreže, oplemenjivanju prostora i usavršavanju nastupa na tržištu, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta usluge i iskustva kupovine.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija