Ekonomija

Ovonedeljni oglasi za posao, traži se veći broj radnika za rad u Nemačkoj

posao
Foto: Pixabay

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Osnovna i srednja škola „9. maj“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme defektologa – vaspitača u razvojnoj grupi, kao i defektologa – nastavnika sa odeljenskim starešinstvom u celodnevnoj nastavi u posebnim uslovima. Istoj školi potreban je i defektolog – nastavnik u srednjem obrazovanju, kao i nastavnik praktične nastave u posebnim uslovima, a oba posla su na određeno vreme.

 

Nacionalna služba za zapošljavanje je oglasila slobodna radna mesta za državljane Srbije za rad u Nemačkoj. U pitanju su radnici za zdravstvenu negu a traži se veći broj izvršilaca.

 

„Petkus Balkan“ DOO Zrenjanin traži čistača – čistačicu prostorija. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 31. januara. Kontakt je  na telefon 522 307.

 

„Wood enterijer MA 023“ Zrenjanin zapošljava stolara za montažu, održavanje i popravke. Radno mesto je u Zrenjaninu, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 060 642 42 00.

 

Osnovna škola „2. oktobar“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme nastavnika hemije, sa 10 posto radnog vremena.

 

Poslodavac DOO „Integritas JMJ“ Zrenjanin zapošljava 12 komercijalista na određeno vreme.

 

Traže se i nastavnici, menadžeri, bravari…

 

Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ Zrenjanin traži nastavnika programiranja, sa 30 posto radnog vremena.

 

„Borets servise Serbia“ DOO Zrenjanin traži menadžera nabavke. Posao je na određeno vreme.

 

U firmi „WMM liftovi“ DOO Zrenjanin i dalje je otvoren oglas za šest bravara. Radno mesto je u Zrenjaninu, a poslovi su na određeno vreme.

 

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ Konak zapošljava nastavnika biologije na određeno vreme, sa 20 posto radnog vremena. Školi je potreban i stručni saradnik – pedagog, takođe na određeno vreme, sa 50 posto radnog vremena. U ovoj školi otvoren je oglas i za stručnog saradnika -sekretara, sa 50 posto radnog vremena, i na određeno vreme.

 

Građevinska firma „Prodecor SMS“ Zrenjanin zapošljava molera – farbara. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM