• Ovo su novi oglasi za posao, pet poslodavaca raspisalo konkurse

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „Slot ex group“ doo iz Zrenjanina traži jednog noćnog čuvara. Posao je na određeno vreme, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Uslovi rada: noćni rad, rad van prostorija poslodavca, obezbeđena ishrana i jednomesečni probni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ovo su novi oglasi za posao, pet poslodavaca raspisalo konkurse

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „Slot ex group“ doo iz Zrenjanina traži jednog noćnog čuvara. Posao je na određeno vreme, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Uslovi rada: noćni rad, rad van prostorija poslodavca, obezbeđena ishrana i jednomesečni probni rad. Konkurs je otvoren do 18. novembra. Kontakt telefon poslodavca je 066 67 673 64.

     

    Auto centar „Cune“ raspisao je oglas za sledeća radna mesta: prodavac automobila, administrativni radnik, automehaničar, autolimar, autofarbar, vulkanizer i radnik u perionici automobila. CV slati na e-mail adresu snezana.jovanov@autocentarcune.rs najkasnije do 28. oktobra.

     

    SZTR „Lidia ZR 1“ iz Zrenjanina traži po dva čistača prostorija i pomoćna kuvara. U oba slučaja posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 18. novembra. Kontakt telefon je 063 507 504.

     

    Samostalna zanatska radnja „Temelj“ iz Zrenjanina raspisala je konkurs za dva zidara. Poželjno je radno iskustvo, a posao je na neodređeno vreme. Konkurs je otvoren do popune radnog mesta. Kontakt telefon je 062 404 103.

     

    Poslodavac „Borets servise Serbia“ iz Zrenjanina traži jednog elektromontera, s vozačkom dozvolom B kategorije. Kandidat treba da ima bar godinu dana radnog iskustva. Posao je na određeno vreme. Konkurs traje do 16. novembra, a kontakt telefon je 023 315 50 00.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]