• Ovo su nove cene goriva: Stupaju na snagu danas u 15 časova

    Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo da je, u skladu sa Uredbom o ograničenju visine cena derivata nafte, utvrđena nova najviša maloprodajna cena derivata nafte.   Ove cene važiće od danas, od 15 časova, do 21. aprila, do 15 sati. Tada na snagu stupa novi cenovnik i tako sve do kraja meseca.   PROČITAJTE JOŠ: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ovo su nove cene goriva: Stupaju na snagu danas u 15 časova

    Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo da je, u skladu sa Uredbom o ograničenju visine cena derivata nafte, utvrđena nova najviša maloprodajna cena derivata nafte.

     

    Ove cene važiće od danas, od 15 časova, do 21. aprila, do 15 sati. Tada na snagu stupa novi cenovnik i tako sve do kraja meseca.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Velika uskršnja akcija u svim prodajnim objektima OGREV-a!

     

    Litar evrodizela u ovom periodu koštaće najviše 196,30 dinara, a benzina evro premium BMB 95 174,10 dinara.

     

    U odnosu na prethodnih sedam dana, cena dizela i benzina je niža za 0,10 dinara po litru. Prethodno je evrodizel koštao 196,40 dinara za litar, dok je cena litra BMB 95 bila 174,20 dinara.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Svi privredni subjekti koji prodaju motorno i drugo gorivo na benzinskim stanicama dužni su da utvrđene maloprodajne cene derivata nafte primene odmah.

     

    cene goriva

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija