Ekonomija Vesti Zrenjanin

Ovo leto može biti drugačije: Idealan sezonski posao na moru čeka te u Studencu

studenac sezonski posao

Želiš da uživaš u letnjim radostima, a pritom i da zaradiš? Tvoju želju može ostvariti Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj.

 

Ovo leto uistinu može biti drugačije uz posao u najatraktivnijim turističkim destinacijama na hrvatskoj obali i ostrvima. Studenac je za sve sezonske radnike osigurao prijatan smeštaj, stimulativna primanja te refundaciju troškova puta do mesta rada na početku sezone i puta kući na kraju sezone.

 

Sve zainteresovane buduće članove Studenac tima pozivamo 12. aprila, od 17 do 19 sati, u Hotel Vojvodina, na adresi Trg Slobode 3-5 u Zrenjaninu, gde će otkriti koje su sve pogodnosti sezonskog rada u Studencu i kako se prijaviti.

 

Na predstavljanju će svoja iskustva otkriti i naša sugrađanka iz Zrenjanina koja se već pridružila Studenac timu.

 

Inače, trgovački maloprodajni lanac Studenac kao kompanija posluje od 1991. godine. Na današnji Studenac, trgovinu-komšiju koja pogodnostima za kupce dosledno prati svetske trendove, najviše je uticala 2018. kada počinje snažan rast i razvoj kompanije propraćen organskim rastom i akvizicijama. Danas je Studenac jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj te lanac s najvećim brojem prodavnica, njih više od 1.100, i više od 5.500 zaposlenih.

 

Više detalja o predstavljanju sezonskog zapošljavanja u Studencu pronađite na linku.

 

Postani deo Studenac tima!

 

Promo

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak