Ekonomija YTOP

OVI POSLOVI SU TRENUTNO U PONUDI, TRAŽENI I DIREKTORI

posao

ZRENJANIN – I ove nedelje portal zrenjaninski.com posetio je ovdašnju filijalu Nacionalne službe za zapošljavanje kako bi predstavio aktuelne konkurse za posao.

posao

Javni izvršitelj Dragan Nikolić traži administrativnog radnika, a od školske spreme potrebna je srednja škola četvrtog stepena obrazovanja, kao i određene veštine u radu na računaru. Radno iskustvo nije bitno, a mesto rada je Zrenjanin. Oglas je otvoren do 25. novembra.

Zrenjaninska firma „Izolir“ AD traži građevinskog inženjera – šefa gradilišta, a uz fakultetsku diplomu potrebno je pet godina radnog iskustva i odgovarajuće licence, kao i napredno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije i računarske veštine. Ista firma traži i mašinskog inženjera – šefa gradilišta, a tu je uz diplomu mašinskog fakulteta potrebno i radno iskustvo preko šest godina, odgovarajuće licence, napredni nivo engleskog i računarske veštine.

„Izoliru“ je potreban i komercijalni direktor, sa najmanje pet godina radnog iskustva, naprednim znanjem engleskog i računarskim veštinama. Na kraju, u toj firmi otvoren je oglas i za generalnog direktora, koji mora imati fakultetsku diplomu, radno iskustvo više od šest godina, vozačku dozvolu B kategorije, aktivno znanje jednog svetskog jezika i poznavanje rada na računaru.

„Opportunity banka“ ad, Novi Sad raspisala je konkurs za prijem savetnika za klijente. Uz srednju školu potrebno je imati i vozačku dozvolu B kategorije, a radno iskustvo je nebitno. Radi se u Zrenjaninu, a rad je terenski.

„Express trans“ iz Novog Sada traži 10 vozača transportnih vozila, za rad u međunarodnom saobraćaju. Kao mesto rada navodi se Novi Sad. Potrebno je posedovanje vozačke dozvole B, C i E kategorije i najmanje godinu dana radnog iskustva, a poželjno je znanje engleskog jezika.

Više informacija možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Podeli članak
sinovoz
FAM