Ekonomija

OVI POSLOVI SU TRENUTNO U PONUDI NA TRŽIŠTU RADA

posao

ZRENJANIN – Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

pretraga

 

DOO „Tisza automotive“ objavio je oglas za zapošljavanje 20 radnika na proizvodnoj liniji. Posao je na neodređeno vreme, a radno mesto je u Bečeju.

 

„B&K family“ DOO Zrenjanin zapošljava menadžera transporta, a posao je na neodređeno vreme.

 

Osnovna škola „Servo Mihalj“ Mužlja objavila je konkurs za nastavnika hemije, nastavnika biologije i pedagoga, a poslovi su na određeno vreme.

 

Poslodavac „Enal elektro“ traži 50 elektromontera-elektroinstalatera za rad u Srbiji, a zatim sledi upućivanje u Nemačku, na rad.

 

„Stoteks“ DOO Stari Banovci zapošljava 5 šivača tekstila i 10 šivača posteljnog programa. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je bivša Fabrika tepiha u Zrenjaninu, uz obezbeđen prevoz.

 

„TM Transport Jovanović“ Zrenjanin zapošljava dva vozača u međunarodnom transportu sa vozačkom dozvolom C i E kategorije. Potrebno je najmanje 12 meseci radnog iskustva, a posao je na neodređeno vreme.

 

„M&P INC“ DOO Zrenjanin zapošljava grafičkog dizajnera, a posao je na neodređeno vreme.

 

Osnovna škola „Stevan Knićanin“ Knićanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos nastavnika engleskog jezika na određeno vreme. Nastavnika engleskog jezika zapošljava i OŠ „Sveti Sava“ Stajićevo, takođe na određeno vreme.

 

Studio za kreativno odrastanje dece „Winnie the pooh“ Zrenjanin zapošljava dva konobara, u statusu privremenih-povremenih poslova. Isti poslodavac oglasio je potrebu za zapošljavanjem vaspitača – animatora na dečjim rođendanima. Mesto rada je Zrenjanin.

 

Poslodavac „Šarčević“ STR Zrenjanin traži radnika na otkupu sekundarnih sirovina. Posao je na određeno vreme.

 

Gerontološki centar Subotica zapošljava tri medicinske sestre-tehničara i pet negovateljica, na određeno vreme. Mesto rada je Subotica.

 

DOO „Točak auto“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem kontrolora tehničke ispravnosti vozila, a posao je na određeno vreme.

 

Kompanija „GOMEX“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem tri pomoćna radnika u magacinu, na određeno vreme.

 

DOO „Ćirkom export import“ Zrenjanin objavio je oglas za prijem u radni odnos asistenta za prodaju automobila.

 

„NI MI prom“ DOO Zrenjanin traži vozača teretnog kamiona u međunarodnom transportu. Od kandidata se traži vozačka dozvola sa B, C i E kategorijom i godina dana radnog iskustva.

 

„Nodular“ DOO traži 10 radnika brušenju i bušenju odlivaka, četiri radnika na doturu sirovina i čišćenju oko sita, kao i kafe kuvaricu i spremačicu, na određeno vreme.

 

STR „Baja“ Zrenjanin traži vozača C i E kategorije, sa 12 meseci radnog iskustva.

 

Poslodavac „Zlatni klas senior“ zapošljava pet trgovaca na neodređeno vreme.

 

Preduzetnik Goran Mihić zapošljava tri molera – radnika na gradilištu i pet gipsara. Posao je na određeno vreme.

 

Samostalna automehaničarska radnja „Vlajkov“ traži automehaničara-autoelektričara.

 

DOO „Helena graf“ zapošljava komercijalistu, vozača sa C kategorijom, knjigovođu, dva radnika u proizvodnji kućne hemije i dva magacionera.

 

Poslodavac „Sparta security“ traži četiri službenika obezbeđenja na određeno vreme. Poželjno je posedovanje licence ili potvrde o obučenosti za protivpožarnu zaštitu.

 

Građevinska radnja „Prodecor SMS“ zapošljava tri molera-fasadera, na određeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin.

 

U Ministarstvu odbrane otvoren je oglas za prijem u radni odnos 130 profesionalnih vojnika sanitetske službe. Posao je na određeno vreme, do tri godine, sa mogućnošću produženja ugovora.

 

Poslodavac „Taksista Zrenjanin“ traži pet vozača taksi vozila. Uslov je vozačka dozvola B kategorije, a radno iskustvo je nebitno.

 

Pet vozača taksi vozila traži i „Novi taksi 023“ DOO, a posao je na određeno vreme.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak
sinovoz
FAM