Ekonomija YSLAJDER

OVDE MOŽETE PROČITATI SPISAK POSLODAVACA KOJI TRAŽE RADNIKE

posao

ZRENJANIN – Kompanija „Gomex“ zapošljava pet prodavaca – kasira, a oglas je otvoren do 3. maja. Radno iskustvo kandidata nije bitno, a posao je na određeno vreme.

 

posao

 

Firma „Nodular“ doo iz Beograda („Radijator“ u stečaju), traži 10 izvršilaca za bušenje i brušenje odlivaka. Radno iskustvo nije bitno, ali se traži zdravstvena sposobnost za rad na visini. Mesto rada je Zrenjanin, a radni odnos je na određeno vreme.

 

Poslodavac „Svilanit 023“ zapošljava tri kuvara, na neodređeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin, a od kandidata se traži šest meseci radnog iskustva. Konkurs je otvoren do 5. maja.

 

Autocentar „Optima M“ traži jednog automehaničara, sa šest meseci radnog iskustva i vozačkom dozvolom B kategorije. Posao je na određeno vreme.

 

„Soko 023 sigurnost“ doo iz Zrenjanina traži pet čistača prostorija.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme jednog diplomiranog biologa, na odeljenju za nuklearnu medicinu. Kandidati moraju imati diplomu Prirodno – matematičkog fakulteta i položen stručni ispit.

 

„LPDM metalurg“ DOO Elemir zapošljava KV glodača sa tri godine radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin. Ista firma zapošljava na određeno vreme i KV strugara.

 

Poslodavac „Helena graf“ traži dva pomoćna radnika u proizvodnji, a obrazovanje i radno iskustvo kandidata su nebitni. Posao je na određeno vreme a radi se u Aradcu. Ista firma traži i vozača teretnog vozila sa vozačkom dozvolom C kategorije. Upražnjeno je i radno mesto komercijaliste, a kandidat treba da ima diploma srednje ekonomske škole i vozačku dozvolu B kategorije, kao i znanje engleskog jezika. Posao je na određeno vreme. Kao mesto rada naveden je Zrenjanin.

 

Zrenjaninska „Agrounija“ doo traži dva vozača sa vozačkom dozvolom C kategorije, za rad na određeno vreme.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz