• OVDE MOŽETE PROČITATI NOVE OGLASE ZA POSAO

    ZRENJANIN – Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem u radni odnos 7 doktora medicine i 15 medicinskih sestara tehničara, na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom. Oglas je otvoren do 13. juna.     Generalštab Vojske Srbije traži osam profesionalnih vojnika, na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Konkurs […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OVDE MOŽETE PROČITATI NOVE OGLASE ZA POSAO

    ZRENJANIN Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem u radni odnos 7 doktora medicine i 15 medicinskih sestara tehničara, na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom. Oglas je otvoren do 13. juna.

     

    posao

     

    Generalštab Vojske Srbije traži osam profesionalnih vojnika, na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Konkurs je otvoren do 30. juna.

     

    „Farkaš trans travel“ DOO oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva administrativna radnika u sektoru finansija. Ista firma trraži i dva vozača sa vozačkom dozvolom B kategorije. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 14. juna.

     

    Poslodavac „Prva linija“ DOO zapošljava čak 50 radnika na radnom mestu izrađivača gornjih delova obuće. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    STR „Baja“ iz Zrenjanina traži vozača sa vozačkom dozvolom C i E kategorije. Posao je na određeno vreme.

     

    Agencija „Herkules“ zapošljava dva lica na obezbeđenju objekata. Mesto rada je Zrenjanin, posao je na neodređeno vreme, a potrebna je licenca za radnike obezbeđenja.

     

    I „Kondor security“ DOO iz Beograda traži četiri radnika obezbeđenja, na određeno vreme.

     

    „Pantograf“ DOO Melenci zapošljava dva pomoćna radnika bravara. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 21. jula.

     

    Nemački poslodavac „Ophelo“ oglasio je potrebu za 20 asistenata u poslovima za zdravstvenu negu u domovima za stara lica u Bavarskoj.

     

    SR „DMS testenine“ iz Zrenjanina zapošljava radnika u proizvodnji testenine, na neodređeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana.

     

    Poslodavac „Bella 023“ traži dva muško – ženska frizera i kozmetičara.

     

    „Soko sigurnost 023“ traži pet čistača prostorija, a mesto rada je Zrenjanin.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija