Ekonomija YTOP

OVDE MOŽETE PROČITATI NOVE OGLASE ZA POSAO

posao

ZRENJANIN Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem u radni odnos 7 doktora medicine i 15 medicinskih sestara tehničara, na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom. Oglas je otvoren do 13. juna.

 

posao

 

Generalštab Vojske Srbije traži osam profesionalnih vojnika, na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Konkurs je otvoren do 30. juna.

 

„Farkaš trans travel“ DOO oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva administrativna radnika u sektoru finansija. Ista firma trraži i dva vozača sa vozačkom dozvolom B kategorije. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 14. juna.

 

Poslodavac „Prva linija“ DOO zapošljava čak 50 radnika na radnom mestu izrađivača gornjih delova obuće. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

 

STR „Baja“ iz Zrenjanina traži vozača sa vozačkom dozvolom C i E kategorije. Posao je na određeno vreme.

 

Agencija „Herkules“ zapošljava dva lica na obezbeđenju objekata. Mesto rada je Zrenjanin, posao je na neodređeno vreme, a potrebna je licenca za radnike obezbeđenja.

 

I „Kondor security“ DOO iz Beograda traži četiri radnika obezbeđenja, na određeno vreme.

 

„Pantograf“ DOO Melenci zapošljava dva pomoćna radnika bravara. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 21. jula.

 

Nemački poslodavac „Ophelo“ oglasio je potrebu za 20 asistenata u poslovima za zdravstvenu negu u domovima za stara lica u Bavarskoj.

 

SR „DMS testenine“ iz Zrenjanina zapošljava radnika u proizvodnji testenine, na neodređeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana.

 

Poslodavac „Bella 023“ traži dva muško – ženska frizera i kozmetičara.

 

„Soko sigurnost 023“ traži pet čistača prostorija, a mesto rada je Zrenjanin.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz