Ekonomija YTOP

OVDE MOŽETE PROČITATI NOVE OGLASE ZA POSAO

posao

ZRENJANIN Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem u radni odnos 7 doktora medicine i 15 medicinskih sestara tehničara, na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom. Oglas je otvoren do 13. juna.

 

posao

 

Generalštab Vojske Srbije traži osam profesionalnih vojnika, na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Konkurs je otvoren do 30. juna.

 

„Farkaš trans travel“ DOO oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva administrativna radnika u sektoru finansija. Ista firma trraži i dva vozača sa vozačkom dozvolom B kategorije. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 14. juna.

 

Poslodavac „Prva linija“ DOO zapošljava čak 50 radnika na radnom mestu izrađivača gornjih delova obuće. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

 

STR „Baja“ iz Zrenjanina traži vozača sa vozačkom dozvolom C i E kategorije. Posao je na određeno vreme.

 

Agencija „Herkules“ zapošljava dva lica na obezbeđenju objekata. Mesto rada je Zrenjanin, posao je na neodređeno vreme, a potrebna je licenca za radnike obezbeđenja.

 

I „Kondor security“ DOO iz Beograda traži četiri radnika obezbeđenja, na određeno vreme.

 

„Pantograf“ DOO Melenci zapošljava dva pomoćna radnika bravara. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 21. jula.

 

Nemački poslodavac „Ophelo“ oglasio je potrebu za 20 asistenata u poslovima za zdravstvenu negu u domovima za stara lica u Bavarskoj.

 

SR „DMS testenine“ iz Zrenjanina zapošljava radnika u proizvodnji testenine, na neodređeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana.

 

Poslodavac „Bella 023“ traži dva muško – ženska frizera i kozmetičara.

 

„Soko sigurnost 023“ traži pet čistača prostorija, a mesto rada je Zrenjanin.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak
sinovoz
FAM