Ekonomija

OVDAŠNJI POSLODAVCI TRAŽE RADNIKE RAZLIČITIH PROFILA

posao oglasi

ZRENJANIN – U Ministarstvu odbrane otvoren je oglas za prijem 130 profesionalnih vojnika sanitetske službe, za rad u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Posao je uz ugovor o radu do tri godine, sa mogućnošću produženja.

 

posao

 

DOO „Prva linija“ traži 50 izrađivača gornjih delova obuće i 10 šivača gornjih delova obuće, sa tri meseca radnog iskustva. Posao je na određeno vreme. Ista firma zapošljava i jednog mehaničara za šivaće mašine.

 

Poslodavac „Mima“ zapošljava tri šivača odeće na određeno vreme.

 

SR „Fineta“ traži prodavca građevinskog materijala i boja, sa godinu dana radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 1. avgusta.

 

PR izvršitelj Dragan Nikolić zapošljava administrativnog radnika. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 31. jula.

 

DOO „Madra“ Zrenjanin zapošljava vozača šlepera. Posao je na određeno vreme.

 

SUR „Čili“ Zrenjanin zapošljava dva prodavca brze hrane, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

 

„ENOKS ADJ“ DOO Elemir zapošljava vozača sa C i E kategorijom za prevoz u inostranstvu.

 

DOO „Trenč“ zapošljava jednog rukovaoca građevinskim mašinama – skipom, sa trogodišnjim iskustvom. Posao je na određeno vreme, a mesto rada Zrenjanin.

 

PR „Super secko“ oglasio je potrebu za zapošljavanjem šest varilaca – gasnih sekača, sa godinu dana radnog iskustva. Posao je na određeno vreme.

 

„Soko 023 sigurnost“ DOO traži pet čistača prostorija. Posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac „Banattrans“ DOO Klek traži jednog vozača sa vozačkom dozvolom C i E kategorije, sa dve godine radnog iskustva, za posao u međunarodnom transportu. Ista firma traži i rukovaoca telehenderom, sa dve godine radnog iskustva.

 

Autocentar „Optima M“ zapošljava jednog automehaničara sa šestomesečnim radnim iskustvom. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

 

Poslodavac „Doxa-flover“ oglasio je upražnjeno mesto manipulanta sekundarnih sirovina i vozača sa C kategorijom. Mesto rada je Zrenjanin, a poslovi su na određeno vreme.

 

„Kondor security“ DOO traži četiri radnika obezbeđenja, na određeno vreme.

 

Beogradska agencija „Herkules“ zapošljava dva lica za obezbeđenje objekata. Posao je na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

 

Poslodavac „Ramada“ traži dva vozača sa B i C kategorijom, a oglas je otvoren od 1. avgusta. Ista firma traži i dva fizička radnika. Oba posla su na određeno vreme.

 

„Monta MTB“ iz Elemira zapošljava dva vozača sa C i E kategorijom. Posao je na određeno vreme.

 

Fabrika za proizvodnju sintetičkog kaučuka Elemir zapošljava četiri vozača – vatrogasca, dva električara i jednog rukovaoca pripreme preparacije. Oglas je otvoren do 20. jula.

 

Ugostiteljska radnja „Ketering bon appetit 023“ traži jednog kuvara. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz