Ekonomija Vesti Zrenjanin

Ova kuća je prava lepotica i retkost je na tržištu nekretnina! (Foto)

petoiposobna kuća

U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je petoiposobna kuća u Zrenjaninu. Slobodno se može reći da je današnja preporuka prava retkost na tržištu nekretnina.

 

Reč je o kući u naselju 4. jul, na jednoj od najboljih gradskih lokacija. Nalazi se u širokoj ulici, sa lepim prilazom i zelenom površinom, koja se nalazi između trotoara i puta. U pitanju je kvalitetno odrađen objekat sa maksimalno iskorišćenim prostorom.

 

Stambeni objekat ima prizemlje i potkrovlje, kao i pomoćni objekat, odnosno garažu u dvorištu. Kuća se nalazi na placu površine malo više od 3 ara. Stambeni objekat ima 224, a pomoćni 19 kvadrata.

 

Pročitajte još: Na prodaju dvosoban stan na Žitnom trgu u Zrenjaninu (Foto)

 

 

Kuća je zidana ciglom

 

Zid je od cigle i po, plus demit od 10 cm. Sva spoljna stolarija je PVC. Po sobama je ispod bambusovog parketa odrađena izolacija.

 

Pre postavljanja krovnog pokrivača – bramac crepa, odrađena je izolacija na tavanu. Sve ovo je doprinelo maksimalnoj uštedi potrošnje energije pri grejanju ili hlađenju.

 

Raspored prostorija je takav da se u prizemlju nalazi veoma svetao i prostran dnevni boravak koji je spojen sa trpezarijom i ima izlaz na terasu koja gleda ka dvorištu. Kuhinja je odvojena. Kotlarnica se nalazi u delu prostora koji je ispod stepeništa. Radna soba je manja, dok je spavaća soba veća. Kupatilo je sa tuš kabinom i ima prirodnu ventilaciju, odnosno manji prozor.

 

 

U potkrovlju se nalaze tri spavaće sobe i veoma lep, svetao i prostran dnevni boravak. Kupatilo je u ovom delu sa ugaonom, ugradnom kadom.

 

Kuća u naselju 4. jul košta 110.000 evra.

 

Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

 

Posetite sajt gsigma.rs

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM